Συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με τον ΣΕΓΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με τον ΣΕΓΑΣ

Ο Δήμος της Αθήνας και ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσαν την Τρίτη 20 Μαρτίου τη συνεργασία τους για να δημιουργήσουν έναν καινούργιο ετήσιο θεσμό Αγώνων δρόμου με την ονομασία «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ HALF MARATHON» – ATHENS RUN 2012.

Η πολύχρονη και δοκιμασμένη τεχνογνωσία των δύο φορέων, η συνεχής ανάδειξη της πόλης των Αθηνών και η ανάγκη να δίδονται κίνητρα για άθληση στους πολίτες όλων των ηλικιών οδήγησε στην διαμόρφωση του πλαισίου των δύο φορέων.
Έτσι, την Κυριακή 20 Μαΐου θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου με ελεύθερη συμμετοχή δρομέων, αγώνας δρόμου 8.000 χλμ. και αγώνας δρόμου 3.000 χλμ. για μικρά παιδιά.
Την περασμένη Τρίτη, λοιπόν, υπογράφθηκε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλη Σεβαστή και την πρόεδρο του ΟΠΑΝ κα Παναγιώτα Ψαράκη. Σύντομα θα λειτουργήσει το σχετικό site της διοργάνωσης και θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.
Τέλος στις επόμενες ημέρες προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γεώργιου Καμίνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή