Υλικά
500 γρ. μακαρόνια πέννες
1 μελιτζάνα κομμένη σε καρέ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.γ βασιλικό
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
½ ποτήρι κρασιού κρασί
¼ φέτα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο λάδι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι
και σοτάρουμε τη κομμένη μελιτζάνα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το
σκόρδο και μετά από 5 λεπτά το κρασί, την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και το
βασιλικό. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3 λεπτά. Βράζουμε τι πέννες, τις
στραγγίζουμε και τις βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε τη σάλτσα και τη
φέτα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.