Στις 10 Ιουνίου οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019»

Στις 10 Ιουνίου οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019»

Έχει ήδη ξεκινήσει η ψηφοφορία για την «Επιχείρηση της Χρονιάς»

Για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνει τον ετήσιο θεσμό «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» η DIRECTION BUSINESS NETWORK. Η διοργάνωση τελεί για ακόμη μια χρονιά υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς.
Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το παρών αναμένεται να δώσουν 600 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και του πολιτικού χώρου, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι.
Στην Τελετή θα βραβευθούν οι:
• ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
• GREEK BUSINESS CHAMPIONS, επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10.000.000 € και αύξηση μεγαλύτερη του 20%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.
• ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΑΔΩΝ, οι κορυφαίες επιχειρήσεις των βασικών κλάδων της οικονομίας.
• ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ επιχειρήσεις σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚH ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και TURNAROUND BUSINESS και η
• ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣH
Το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ», θα αναδειχθεί μέσα από ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μεταξύ 7.500 υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων. Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και οι υποψήφιες 20 επιχειρήσεις που απαρτίζουν τη λίστα ψηφοφορίας, επιλέχθηκαν από την Ειδική Επιτροπή Βράβευσης, με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2017 και την εν γένει πορεία τους στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι και την εικόνα τους στην αγορά. Δεν έχουν συμπεριληφθεί Τράπεζες, Εταιρείες του Δημοσίου, Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρείες Συμμετοχών.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα βραβεία βασίζονται στα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει η έκδοση «Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, η οποία και θα διανεμηθεί στην Τελετή Απονομής τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.protagonists.gr
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Direction Business Network, Παναγιώτα Γεωργιάδη, 210 7712400 (223) georgiadi@direction.gr.

Η Direction Business Network, με εκδόσεις που παρουσιάστηκαν στην αγορά από το 1993, στοχεύει στην ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας καθημερινά έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση. Εκδίδει έναν σημαντικό αριθμό επιχειρηματικών εντύπων και newsletters, ενώ διατηρεί έντονη διαδικτυακή παρουσία, διοργανώνει θεσμούς βραβεύσεων κ.ά.
Συγκεκριμένα, οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν τα: adbook, adbusiness, advertising.gr, AllStar Basket, AllStarbasket.gr, Businessnews.gr, Business News Magazine, BusinessToday, Com Business, ComToday, CSR Reports, CSR Review, CSR Week, CSRnews.gr, Estetica Hellas, EsteticaMagazine.gr, FleetNews, FleetNews.gr, Fleet Business, Fleet Business Directory, Hair Awards, Retail Book, RetailBusiness, RetailBusiness Awards, RetailToday, Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας, Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας, Προϊόν της Χρονιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή