3ήμερο «Πανόραμα Αθλητικών Εκδηλώσεων» στον Ασπρόπυργο

16 – 18 ΜΑΪΟΥ 2019
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Θ. ΤΣΟΚΑΣ»
3ήμερο «Πανόραμα Αθλητικών Εκδηλώσεων»,
από τον Οργανισμό Άθλησης και Φροντίδας,
Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.)

 

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός, σας ενημερώνουν ότι, θα πραγματοποιηθεί 3ήμερο «Πανόραμα Αθλητικών Εκδηλώσεων», από τις 16 Μαΐου έως τις 18 Μαΐου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου.
Συγκεκριμένα, η έναρξη των Εκδηλώσεων θα τελεστεί την Πέμπτη, 16 Μαΐου, στις 17:00, αμέσως μετά θα διεξαχθούν Αγώνες Βόλλεϋ, όπου θα συμμετάσχουν Δημοτικά Σχολεία της πόλης, το τμήμα Βόλλεϋ του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., και του Α.Ο. ΣΕΙΡΙΟΣ Ασπροπύργου. Την Παρασκευή, 17 Μαΐου στις 19:30, θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους, τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, Αεροβικής, και το τμήμα Κινητικών Δεξιοτήτων του Οργανισμού. Επίσης, το πρωί του Σαββάτου, 18 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου της Ε’ και Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων, στο πλαίσιο του 6ου Διασχολικού Πρωταθλήματος.
Οι Αθλητικές Εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν, το απόγευμα του Σαββάτου, 18 Μαΐου, με αγώνες στίβου (έναρξη 17:00) όπου στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν απονομές για όλα τα αθλήματα του Διασχολικού Πρωταθλήματος, καθώς και βραβεύσεις διακριθέντων αθλητών της πόλης.

 

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή