1ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου από τον ΠΑΣ «Γαλάτσι»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
1ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου από τον ΠΑΣ «Γαλάτσι»

Ο ΠΑΣ «Γαλάτσι» διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου «Γαλάτσι 2012», στις 9-12 Απριλίου 2012, στο Δημοτικό Γήπεδο του Γαλατσίου, στο Άλσος Βεΐκου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου με την υποστήριξη της Ε.Π.Σ. Αθηνών.
Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και συνολικά 48 ομάδες της Αττικής.

Θα λάβουν μέρος 700 μικροί ποδοσφαιριστές, ηλικίας από 7 έως 15 ετών, και θα πραγματοποιηθούν συνολικά 96 αγώνες. Θα αρχίσει τη Μεγάλη Δευτέρα και θα τελειώσει τη Μεγάλη Πέμπτη, θα διεξάγεται καθημερινά από τις 08:30 ως τις 21:00, σε μια περιοχή με όμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις, που διαθέτουν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11χ11 με συνθετικό τάπητα, ένα γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου 7χ7, μεγάλες κερκίδες, τέσσερα άρτια αποδυτήρια, άνετο parking, κυλικείο και καφετέρια – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η πρόσκληση του Συλλόγου.
Είναι αλήθεια, πάντως, πως αφενός η χωροθέτηση του γαλατσιώτικου γηπέδου μέσα στο πανέμορφο Άλσος Βεΐκου και αφ’ετέρου η διοργάνωση αυτού του Τουρνουά από τον ΠΑΣ «Γαλάτσι», ένα Σύλλογο με παράδοση στον αθλητισμό, θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον αθλητικών σωματείων αλλά και φιλάθλων.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τον Άρη Γκανιά στο τηλ. 6946-686878, e-mail: ganiasaris@yahoo.gr ή  info@pasgalatsi.gr (υπόψη Γκάνια Άρη).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή