Στις 3 – 4 Μαρτίου ξεκινά το Joya Kick Boxing Championship 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στις 3 – 4 Μαρτίου ξεκινά το Joya  Kick Boxing Championship 2012

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Γ.Σ. Γαλατσίου «Μαχητική Λέσχη» («Fight Club») είναι συνεπής στο ραντεβού του με τους αθλητές και τους συλλόγους της χώρας, διοργανώνοντας το Joya kick Boxing Championship 2012. Ένα ραντεβού, εν μέσω δυσμενών οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, που δοκιμάζουν την υπομονή αλλά και την αγάπη για τον αθλητισμό όλων όσοι ασχολούνται με αυτόν.

Σε πείσμα των καιρών και «φτιαγμένοι» για να παλεύουν με τα δύσκολα, οι άνθρωποι του Fight Club Γαλατσίου σάς προκαλούν να ενώσετε τις δυνάμεις σας με αυτές 1.000 αθλητών από 60 συλλόγους που συμμετέχουν στο «Joya» κατά τη διάρκεια της χρονιάς, σε ένα πανελλήνιο τουρνουά διάρκειας τεσσάρων (4) αγωνιστικών διημέρων.
Η «Μαχητική Λέσχη» και ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιωάννης Θεοφάνους, πιστεύουν ακλόνητα πως η μαζική απήχηση των πολεμικών τεχνών, η εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και χαμηλού κόστους καθώς και  η ανάγκη για άθληση, εκτόνωση και αυτοάμυνα, θα είναι ο τελικός νικητής στην αναμέτρηση με τη δύσκολη εποχή που περνάμε.
Αφετηρία του Joya Kick Boxing Championship 2012, είναι η 1η αγωνιστική , η οποία θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Μαρτίου 2012, στο Fight Club Central Gym στο Γαλάτσι.
«Στόχος μας, να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους αθλητές με βλέψεις για επαγγελματική καριέρα στο άθλημα να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από τους αγώνες τους με άξιους αντιπάλους σε στιλ K1 Rules και Low Kicks, ενώ το στιλ Kick Light προσφέρεται για  τους υπόλοιπους αθλητές – λάτρεις του Kick Boxing ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Θεοφάνους.
Ακολουθεί η 2η αγωνιστική στις 26 και 27 Μαΐου 2012, η 3η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί 20 και 21 Οκτωβρίου 2012, ενώ η 4η και τελική φάση του πρωταθλήματος στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2012.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή