2η στην Ευρώπη η Γλυκερία Ξυλικιώτη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
2η στην Ευρώπη η Γλυκερία Ξυλικιώτη

Tεράστια επιτυχία για τον Α.Σ. Καράτε Γαλατσίου και για τη Γλυκερία Ξυλικιώτη, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νέων στις 12 Φεβρουαρίου, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, και έκανε το Γαλάτσι περήφανο!

Η Γλυκερία, σημειώνοντας συνεχώς νίκες απέναντι σε πολύ δυνατές αντιπάλους, έφτασε έως τον τελικό όπου και ηττήθηκε 3-0 στα σημεία από τη Γαλλίδα αντίπαλό της.
Την πολύ μεγάλη επιτυχία σχολίασε ο προπονητής της Δημήτρης Τριανταφύλλης αναφέροντας σχετικά: «Eίμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί το άξιζε και ανταμείφθηκαν οι κόποι της. Η Γλυκερία είναι η απόδειξη πως η πίστη και η σκληρή δουλειά μπορούν να σε φέρουν στην επιτυχία. Μας το έδειξε περίτρανα γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνη!»
Και πώς θα μπορούσε άραγε να μην είναι χαρούμενος ο Δημήτρης, όταν η πόλη μας εκπροσωπήθηκε από τρεις αθλητές του Α.Σ. Καράτε Γαλατσίου, όπου πέρα από ένα ασημένιο μετάλλιο επέδειξαν πολύ καλές εμφανίσεις, όπως ο Ιωάννου Αντρέας, και πλασάρισμα στην 8άδα όπως ο Ρέλιας Μιχάλης !
Αν θέλετε και εσείς να γνωρίσετε από κοντά τις εγκαταστάσεις και να δείτε πώς προπονούνται οι πρωταθλητές στο Γαλάτσι, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον Α.Σ. Καράτε Γαλατσίου, στην Εκάβης 74 ή να καλέσετε στο 210.2134917.
Συγχαρητήρια και πάλι στην Γλυκερία Ξυλικιώτη και φυσικά τον προπονητή της Δημήτρη Τριανταφύλλη που μας έκαναν περήφανους τις δύσκολες αυτές μέρες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή