Αφιέρωμα στην Αθηναϊκή Αποκριά

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στην Εκδήλωση «Αφιέρωμα στην Αθηναϊκή Αποκριά» των Μάρα Θρασυβουλίδου και Γιώργου Νιάρχου που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.
Στο αφιέρωμα συμμετείχαν ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος, ο Σπύρος και ο Μάκης Καραβιώτης με το φωνητικό κουαρτέτο τους συνοδεία από μαντολίνα και κιθάρες ενώ στο ακορντεόν ήταν ο σολίστ Λευτέρης Γρίβας και η μεικτή χορωδία της Πόλυς Αποστολάτου.
Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Πρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Παναγιώτης Μούστρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γιώργος Μουαμελετζής, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Γιώργος Μαγιάτης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.ΑΘ. κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κα Άννα Βασιλείου, το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Δημήτρης Τζαμτζής και ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης κος Παναγιώτης Γκατζόλης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης το Μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κος Κώστας Αποστολίδης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πήγαινε στην κορυφή