Τιμήθηκε ο ΠΑΣ «Γαλάτσι» στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τιμήθηκε ο ΠΑΣ «Γαλάτσι»  στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΑ

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάννια» πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΠΣΑ οπού τιμήθηκε και ο ΠΑΣ Γαλάτσι για την άνοδο στην Α’ κατηγορία της Αθήνας.

Ξεχωριστής σημασίας είναι όμως και η διάκριση που είχαν οι αθλητές του γαλατσιώτικου Συλλόγου για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές σχολές. Έτσι βραβεύτηκαν τρεις ποδοσφαιριστές – φοιτητές του ΠΑΣ: ο Μποζινάκης Αναστάσιος (Πανεπιστήμιο Πειραιά – Χρηματοοικονομική & Τραπ. Διοίκηση), ο Καφάσης Λάμπρος (Πανεπιστήμιο Αθηνών – ΤΕΦΑΑ) και ο Καψής Αλέξανδρος (Πανεπιστήμιο Αθηνών – ΤΕΦΑΑ).
Ήταν μια βράβευση που αποδεικνύει ότι με σωστό προγραμματισμό, ο αθλητισμός και το σχολείο μπορούν να συμβαδίσουν. Μια συνταγή που οι Ακαδημίες του ΠΑΣ «Γαλάτσι» προσπαθούν να καλλιεργήσουν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, στο 0-0 έμεινε ο αγώνας του ΠΑΣ με τον ΑΠΟ Κηφισιάς. Οι δύο ομάδες δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό.
– ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Ρικούνοφ, Φετάνης, Κοσκινάς, Σπανός, Μποζινάκης (46’ Επταήμερος), Ζούκας (56’ Παπαθανασίου), Παπαβασιλείου, Καστρίτης, Θεοδωρακάτος, Χατζηανδρέου.
– ΑΠΟΚ: Λιβανός, Σινοτρακάι, Πουλάκης, Βήχας, Βούλγαρης, Έγερτ (46’ Δρόσος), Σπέρτος, Νιάρος, Καραμπιτιάνης (46’ Συγγελάκης), Τσαγκαβέλης, Χαραλάμπους.

Πήγαινε στην κορυφή