Θερμαινόμενοι χώροι για την προστασία των αστέγων από το ψύχος

Δύο θερμαινόμενους χώρους για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες διαθέτει ο δήμος Αθηναίων από αύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 15.00, για όσο το απαιτήσουν οι καιρικές συνθήκες.

Λόγω των προγνώσεων για χαμηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα, τα επόμενα 24ωρα, η Πολιτική Προστασία του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των επιχειρησιακών σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, προχωρεί στη λήψη προληπτικών συγκεκριμένων μέτρων για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Οι δύο θερμαινόμενοι χώροι που θα ανοίξουν είναι οι εξής:

Λέσχη Φιλίας Αμπελοκήπων, Πανόρμου 17 και Βαθέως, στάση Μετρό «Αμπελόκηποι» – τηλ. 2106459890

Λέσχη Φιλίας Κολωνού, Αίμoνος 9 και Άστρους – τηλ. 2105140877

Παράλληλα, συνεργεία, καθώς και η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις (street work) σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας, μοιράζοντας ρόφημα, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες κι αυτή τη φορά να απευθυνθούν στην 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, 1595 για οποιαδήποτε πληροφορία ή έκτακτο περιστατικό, καθώς επίσης και στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)  στο 210 5246515-6.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή