Με τον αυθορμητισμό της πένας του Αντώνη Χατζηνικόλα

• ΑΦΑΣΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ 300
Αφασία: Α-φέτος, φημί=λέγω (ρήμα)
Αυτός που έχει την πάθηση της αφασίας δεν χειρίζεται τον λόγο σωστά, δεν αποδίδει το σωστό νόημα στις λέξεις, δεν μπορεί να μιλήσει η να γράψει η κάποιος συνδιασμός απο αυτά.
«Μπορεί να συμβαίνει από διαταραχές ή βλάβες του εγκεφάλου».
Περιορισμένη έκφραση λόγου, διαφορές στον λόγο σε σχέση με το γράψιμο.
Τωρα εάν μπορουμε να διατυπώσουμε την φράση :
«Η Πολιτική Αφασία», πρέπει να μας απασχολήσει μεσα στην Βουλή η οποία ειναι ο «Εγκέφαλος» της πολιτικής ζωής του τόπου, της Πατρίδας μας.
Ο «εγκέφαλος» δέχεται επίθεση στην καθημερινότητά μας από εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι ειναι απρόσβλητοι από το Ελληνικό ανοσοποιητικό σύστημα μας, γιατί μετά από 2166 έτη κατοχής σε διάφορες μορφές, έφτασε η ωρα να διαγνωσθεί Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ στην ΒΟΥΛΗ μας.
Η πολυετής θεραπεία με φάρμακα που χορηγούνται, ανεξέλεγκτα, με μίζες, μπολιάσματα, σε όλα τα επίπεδα του Ελληνικού οργανισμού, μας έφτασε μεχρι εδώ.
Τα τριακόσια κύτταρα του Εγκεφάλου μας πρέπει σύντομα, να επανασυνδεθούν με εσωτερική θεραπεία, ενώνοντας το Παρελθόν με το Παρόν και το Μέλλον της κληρονομιάς μας διότι ενα έχει σκοπό ο επιτιθέμενος κατακτητής ΙΟΣ, την τελική εξαφάνιση της ψυχής μας το ΕΘΝΟΣ και έθιμα.

• ΑΙΑ-ΓΑΙΑ.
ΑΙΑ – ο πλανήτης μας.
ΓΑΙΑ – τα κομμάτια του που καλλιεργήθηκαν από τον άνθρωπο, κατέληξε να λέγεται ότι εκμεταλλεύτηκε αυτός δηλαδή ο κατακτημένος πλανήτης.
«Άνθρωπος στον πλανήτη ΑΙΑ.
Ιός Σύμπαντος στο κύτταρο αυτό ή ίαμα.
Ιδού η απορία, προλαβαίνουμε;…»
Α. Ι. Χ.

• ΣΥΡΙΑΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
«Εάν θέλεις να χτίσεις την πατρίδα σου, βάλε δέκα σφαίρες στο πιστόλι σου, εννέα για τους προδότες και μια για τον εχθρό.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή