Με τον αυθορμητισμό της πένας του Αντώνη Χατζηνικόλα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Με τον αυθορμητισμό  της πένας του Αντώνη Χατζηνικόλα

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Μετά την αλόγιστη τοποθέτηση δορυφόρων που ο εξουσιασμός τοποθέτησε γυρω από τον πλανήτη μας, για να ελέγξει την «πληροφορία» στο έδαφος του, με χρήματα των φορολογουμένων, έρχεται ένα τεράστιο πρόβλημα με τα «διαστημικά σκουπίδια» που απειλούν χιλιάδες θανάτους του ανθρώπινου, του ζωικού, του φυτικού και θαλάσσιου κόσμου.
Κάποτε μιλούσαμε για την τρύπα του Όζοντος, τους κινδύνους που θα επιφέρει, τότε ο ΔΡ. Κριμιζής της ΝΑΣΑ μας καθησύχασε οτι το καυσαέριο από την μόλυνση περιβάλλοντος «μας προστατεύει» την στρατόσφαιρα.
Η συμπεριφορά του πολιτισμένου εξουσιαστή, το απρόσωπο των πολυεθνικών για τις κλιματολογικές αλλαγές και την ασυδοσία του σε παραγωγές, όπως τα σπρέι και τα συναφή, μοιάζουν μια απλή δικαιολογία σε αυτά που συμβαίνουν στα μυστικά προγράμματα σαν παγκοσμοιοποιητής.
Οι δορυφόροι παλιώνουν γρήγορα και η ανακύκλωσή τους είναι πιο δαπανηρή από την καταστροφή τους.
Η ΝΑΣΑ και άλλοι φορείς των ανθρώπων έχουν να καθαρίσουν τον «Ουρανό» μας, μαζί με τις άλλες προκλήσεις, απειλές, του πλανήτημέσα – πάνω – έξω. Έχει σχηματιστεί ομάδα για το έργο αυτό που ήδη παίρνει αποφάσεις και δράσεις… Ερωτήματα, είναι πολλά, αυτοί οι μετεωρίτες που κατευθύνονται πρός την Γή, το κλίμα, οι τεράστιοι πάγοι, τα σκουπίδια, η ανακύκλωση, οι πόλεμοι, η οικονομία, λάθη στην έρευνα ενέργειας, βιολογίας, τι ψάχνουμε τελικά εκτός την αποίκησή μας εκτός του πλανήτη μας;!..
Σε αυτό το σημείο γεννιέται το νέο… Καταρρίπτονται οι μάσκες τους, δεν κρύβεται το σχέδιο τους, το προδίδει η ίδια η Φύση.
Έρχεται η νεα θεωρεία, να το εχω σκεφτεί πρώτος;.. Δεν το νομίζω, πιστεύω εάν σκεφτεί ο ένας κάτι, έχει μεταδοθεί σε πολλούς γύρω.
Θεωρία 2019: «Ο έλεγχος των ολίγων αρκετών του πλανήτη από τους ΟΛΙΓΟΥΣ.»
Βλέπεις έχουμε γίνει πολλοί και απερίσκεπτοι, μοιάζουμε με αυτά τα σκουπίδια που δημιουργούμε.
Α. Ι. Χ.

Πήγαινε στην κορυφή