Πορεία του ΠΑΜΕ στο Γαλάτσι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Πορεία του ΠΑΜΕ στο Γαλάτσι

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από το ΠΑΜΕ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στους δρόμους του Γαλατσίου, ενάντια στη ψήφιση του «νέου αντιλαϊκού τερατουργήματος», όπως χαρακτήριζαν τη νέα δανειακή σύμβαση στα φυλλάδια που διανεμήθηκαν στον κόσμο.

Η πορεία ξεκίνησε στις 11 το πρωί με αφετηρία το Παλαιό Τέρμα. Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ και πανό με διάφορα συνθήματα, όπως «Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την Ε.Ε.», «Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας», «Έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να τη νιώσουν για τα καλά. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε» και καλούσαν τον κόσμο να πει «όχι» στο νέο μνημόνιο και να συμμετέχει στη μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην Ομόνοια.
Σύμφωνα με όσα γράφονταν στην προκήρυξη του ΠΑΜΕ, «η μαύρη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. με τον αρχιτραπεζίτη πρωθυπουργό, η τρόικα και η Ε.Ε. αποφάσισαν τη χρεοκοπία του λαού. Καταδικάζουν εμάς και κυρίως τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν εφ’όρου ζωής με 400 ευρώ. Για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με θυσίες και αίμα».

Πήγαινε στην κορυφή