Με χιουμοριστική διάθεση έκοψαν την πίτα τους οι Πρόσκοποι

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Με χιουμοριστική διάθεση έκοψαν  την πίτα τους  οι Πρόσκοποι

Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου το 1ο Σύστημα Προσκόπων Γαλατσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην εστία του, στο Δημαρχείο, και ο κόσμος αγκάλιασε και φέτος με την παρουσία του την εκδήλωση.

Πριν την κοπή της πίτας απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Νεοφώτιστος Άκης, έφορος των Προσκόπων Γαλατσίου, τονίζοντας τη σημασία και τη δράση του σώματος των Προσκόπων στο Γαλάτσι, οι οποίοι κλείνουν τη φετινή χρονιά 42 χρόνια παρουσίας στο Δήμο. Σύμφωνα με τα όσα είπε, «αυτά τα παιδιά συμμετέχουν παντού και πάντα και μαθαίνουν πολλά πράγματα μέσα από το προσκοπισμό όπως να βοηθούν το συνάνθρωπό τους, να αποκτούν περιβαλλοντική συνείδηση καθώς έρχονται κοντά με τη φύση κ.α.». Τέλος, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και το σύστημα Προσκόπων να συνεχίζει ακάθεκτο το έργο που επιτελεί.
Ακολούθησε η παρουσίαση φωτογραφιών και βίντεο από την περσινή δράση των Προσκόπων που μετέφεραν στο κοινό με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο τη σπουδαιότητα του ρόλου που διαδραματίζουν οι Πρόσκοποι στην κοινωνία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τη δημιουργία του βίντεο και των φωτογραφιών επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι Πρόσκοποι.
Τον λόγο έπειτα πήρε η κα Ζαχαρούλα Ζακυνθίου, η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, η οποία με τη σειρά της ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία ενώ τόνισε ότι παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα, θα συνεχιστούν οι δράσεις των Προσκόπων και «θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αυτού του Σώματος γιατί η προσφορά του στην κοινωνία και οι γνώσεις που προσφέρει στα παιδιά είναι μέγιστης αξίας», όπως δήλωσε.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζώμπος Κωνσταντίνος, Μανιάτης Ιωάννης, Έλενα Ζέρβα και Νίκος Μαγκανάρης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή