Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Σύλλογο Φίλων του Παιδιού Παιδικού Νοσοκομείου Πεντέλης.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο Φίλων του Παιδιού Παιδικού Νοσοκομείου Πεντέλης στο Διορθόδοξο Κέντρο της Ι.Μ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης παρέστη στην εκδήλωση και στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Ιωάννη Χάγερ και τα Μέλη του Δ.Σ. για το έργο και την προσφορά τους και τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου για τη λειτουργία τους στο χώρο της υγείας των παιδιών, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε αποτελούν ό,τι ιερότερο έχουμε, την ελπίδα μας.

Τον αγιασμό της πίτας έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης κ.κ. Ιωάννης Σακελλαρίου.

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μιχάλης Κολιός, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κώστας Τζουμάκας, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, η Αντιπρόεδρος της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κα Ελένη Γκρέτσα, η πρ. Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Σίσσυ Ντούρη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Λευτέρης Κοντουλάκος και ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Απόστολος Φραντζής. εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή