Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Αλληλεγγύης και Εργαζομένων

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προέδρου του και Δημάρχου Πεντέλης κου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη η Ετήσια Ημέρα Χορηγίας – Εθελοντισμού – Αλληλεγγύης και Εργαζομένων την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στην δυναμική του Εθελοντισμού και της Χορηγίας που αναπτύσσονται στο Δήμο Πεντέλης και αποτελούν εκείνα τα δύο στοιχεία που μας κάνουν υπερήφανους γιατί στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και τιμούν τον άνθρωπο.

« Η ημέρα αυτή που διοργανώνεται από το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πεντέλης είναι αφιερωμένη στους Χορηγούς οι οποίοι εξασφάλισαν τα τρόφιμα που σήμερα μοιράζονται εδώ και στους Εθελοντές που λειτουργούν στα χιόνια και τις πυρκαγιές και έχει καθιερωθεί γιατί οι Χορηγοί έχουν τη δύναμη της ψυχής να βοηθούν τον συμπολίτη τους και οι Εθελοντές έχουν πείσει με τη λειτουργία τους, ό,τι κάνουν το κάνουν με ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς για την πατρίδα, τον τόπο, τον συνάνθρωπο, για όλους όσους έχουν ανάγκη. Η λειτουργία του Εθελοντισμού είναι μια λειτουργία που έχει γράψει ιστορία στην Πεντέλη και έχει προσφέρει σε όλους τους τομείς»….

 

Στην συνέχεια μοιραστήκαν τρόφιμα και δώρα σε περισσότερες από χίλιες (1000) οικογένειες  προσφορά των Χορηγών όπως παρακάτω:

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ :

  ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Ι.Σ. ΛΑΤΣΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ :

Επιχειρήσεις κου Καζάκου Κωνσταντίνου

Εστιατόριο SASI’S: Παναγή Τσαλδάρη 32-34 Μελίσσια

Εστιατόριο ΚΟΖΙ’S: Παναγή Τσαλδάρη 32-34 Μελίσσια

Εταιρεία Ηλεκτρικού Εξοπλισμού POWERTEC ΑΕ: Λ.Κηφισίας 255 Κηφισιά

Εταιρεία KPMG: Στρ. Τόμπρα 3 Αγ.Παρασκευή

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ: Τατοϊου  121 Μεταμόρφωση

Φούρνοι – Ζαχαροπλαστεία ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΑΒΕΕ: Λ.Πεντέλης 142 Βριλήσσια

Αρτοβιομηχανία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Θέση Τζήμα Κορωπί

Ζαχαροπλαστείο DALIA: Ελ.Βενιζέλου 3, Μελίσσια

Δικηγορικό γραφείο Μελίνας & Αθανάσιου Τσιούμα: Πανεπιστημίου 64 Αθήνα

Κρεοπωλείο Μπούμπας: Κουντουριώτου 1, Μελίσσια

Super Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Π.Τσαλδάρη 24, Μελίσσια

Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Ελ. Βενιζέλου 16, Μελίσσια

Super Market LIDL: Λ. Δημοκρατίας 4-6, Μελίσσια

Εταιρεία Πλαστικών Αφοί Φαλτσέτα: Φουντουκιάς 8 & Λ.Τατοϊου 230, Αχαρνές

Εταιρεία Ανακύκλωσης Ρούχων RECYCOM:

Εταιρεία Αγρόπολις Αφοί Σωτηρίου

Εταιρεία παιχνιδιών Playmobil

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από τους Χορηγούς της Εκδήλωσης, ο κος Ευάγγελος Χρόνης από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ι.Σ. Λάτση που είναι και ο Μέγας Χορηγός της  εκδήλωσης, οι κύριοι Αθανάσιος και Βασίλειος Τζάνος από τα καταστήματα SASI’S & KOZI’S, ο κ. Καζάκος Κωνσταντίνος Επιχειρηματίας και Εθελοντής Σύμβουλος του Δημάρχου, η κα Πουρναροπούλου Αικατερίνη εκπρόσωπος του κου Μάριου Κυριάκου Εταιρεία KPMG, ο κ. Τσιούμας Αθανάσιος, Δικηγόρος (Δικηγορικό Γραφείο Αθανασίου Τσιούμα & Μελίνας Τσιούμα) και ο κος Βαγγέλης Αράπης από την Εταιρεία Ανακύκλωσης Ρούχων RECYCOM.

Επίσης παρευρέθησαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μιχάλης Κολιός, ο ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι Αντιδήμαρχοι και των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων, Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης, κ.κ. Σεβαστός Βορέας, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Ιωάννης Ζώης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τίτσα Κυβέλου, Παναγιώτης Μούστρης-Πρόεδρος ΟΠΑΘ, Ελευθέριος Κιτσούλης, Κωνσταντίνος Μωραϊτης και Γεώργιος Δρόσος, οι  Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Νέας Πεντέλης και Πεντέλης κ.κ. Μανώλης Μιχελακάκης και Χρυσούλα Σουτάδη-Καπράλου αντίστοιχα, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Γεώργιος Μαγιάτης και Ειρήνη Δαύλεια-Βλάχου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Σταύρος Λεμπετσόγλου, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Νικόλαος Τόλιος, η Αντιπρόεδρος της Β΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, τα  Μέλη Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κ.κ. Νικόλαος Οικονομίδης και Άννα Βασιλείου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, η Υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου και του Δ΄ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων κα Αγνή Ζώη και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή