Βράβευση Επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με ιδιαίτερη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018  η τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των Λυκείων του Δήμου Πεντέλης  στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Δ. Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης στο χαιρετισμό του συνεχάρη τους επιτυχόντες  τονίζοντας ότι «τόσο η νίκη όσο και η ήττα δεν έχουν καμία αξία στη ζωή. Η ζωή είναι μια διαδρομή μεγάλων εκπλήξεων και ευκαιριών τις οποίες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις δούμε και να τις αξιοποιήσουμε  προς όφελος ατομικό και κοινωνικό» .

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο  Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ηλίας Βιλιώτης   παραβρέθηκαν η κ. Αναστασία Άνθη, προϊσταμένη του τμήματος των εκπαιδευτικών θεμάτων της Δ/νσης Β/θμιας Εκπαίδευσης, ο κ. Φώτης Χρυσικός, Περιφερειακός σύμβουλος, ο κ. Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ο θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Σεβαστός Βορέας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ Κ. Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Τζουμάκας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Μελισσίων κ. Γεώργιος Βορέας, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσσης Σιώμος, η Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου κα Παναγιώτα Κυβέλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καίτη Μασμανίδου, Γεώργιος Μουαμελετζής, Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μαγιάτης, η Αντιπρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου,  η υπεύθυνη Αιμοδοσίας κα Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη Πολιτιστικού Κέντρου Μελισσίων κ. Παναγιώτα Τσινού, ο Διευθυντής Λυκείου Μελισσίων κ. Ιωάννης Μαρκότσης, ο Διευθυντής του Λυκείου Νέας Πεντέλης κ. Ανέστης Πιλισσάς, εκπρόσωποι άλλων φορέων καθώς και οι γονείς και φίλοι των επιτυχόντων.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή