Επέστρεψαν στις νίκες οι άνδρες του ΠΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Επέστρεψαν στις νίκες οι άνδρες του ΠΑΣ

Στις νίκες επέστρεψαν οι άνδρες του ΠΑΣ «Γαλάτσι», οι οποίοι επικράτησαν, εκτός έδρας, με σκορ 0-1 της Μεταμόρφωσης. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Καστρίτης στο 72’. Να σημειωθεί πως στο 52’ ο Χατζηανδρέου με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Τσεβά.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο του Γαλατσίου, μετά την εκτός έδρας νίκη που πέτυχε η ομάδα την περασμένη Κυριακή απέναντι στη Μεταμόρφωση με 1-0. Το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου έμεινε ικανοποιημένο από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.
Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της επόμενης μέρας, ο προπονητής του ΠΑΣ, Αλβέρτος Παπαδάκης, μίλησε στους παίκτες του δίνοντας τους συγχαρητήρια για την εμφάνιση, συνιστώντας τους παράλληλα προσοχή ενόψει της δύσκολης συνεχείας, καθώς, όπως τόνισε, το πρωτάθλημα είχε πολύ δρόμο ακόμη.
Τέλος, στα αγωνιστικά, ο Στέλιος Επταήμερος βρίσκεται ξανά στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΠΟ Κηφισιάς.
– ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Τσεβάς, Βανδώρος, Δούμουρας (77’ Πέττας), Δημόπουλος, Δάγκας (62’ Κοκκινόπουλος), Μυκονιάτης (46’ Καραγιάννης), Γκεστένια, Φερεντίνος, Δαβερώνης, Μοσεσβίλι, Δαφνάς.
– ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Ρικούνοφ, Φετάνης, Κοσκινάς, Σπανός, Παπαβασιλείου, Μποζινάκης (46’ Θεοδωρακάτος), Ζούκας (62’ Καφάσης), Καστρίτης (90’ Φίλιππας), Παπαναστασίου, Χατζηανδρέου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή