Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Ακαδημιών ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΥ

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου Καψάλης παραβρέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ακαδημιών του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Μελισσίων «ΦΟΙΒΟΣ» που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο ΓΕΛ Μελισσίων.

Η γιορτή ξεκίνησε με την διεξαγωγή τουρνουά Mini volley και στη συνέχεια ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιδήμαρχο κο Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΟΠΑΘ κο Παναγιώτη Μούστρη και κο Βασίλειο Λάζο αντίστοιχα και την Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Παναγιώτη Παντελή στους πρόσφατα διαμορφωμένους και ανακαινισμένους από το Δήμο Πεντέλης και τον ΟΠΑΘ χώρους του γηπέδου.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα βελτιωτικά έργα που έγιναν όπως η κατασκευή πτέρυγας αποδυτηρίων,  κοινόχρηστων χώρων, αίθουσας ενδυνάμωσης των αθλητών, η κατασκευή τουαλετών, η τοποθέτηση καθισμάτων στην κερκίδα, η τοποθέτηση κλιματιστικών και καινούριου συστήματος φωτισμού και άλλες μικρές παρεμβάσεις και διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες, ώστε να επιλυθούν όλα τα προβλήματα και να γίνει ένα σύγχρονο Γυμναστήριο προς όφελος των παιδιών μας.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις.

Στην συνέχεια το Προεδρείο του Συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΘ  για την προσφορά τους στον Σύλλογο και μετά ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών Μεταλλίων στα παιδιά των Ακαδημιών.

 

Δελτίο Τύπου Δήμου Πεντέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή