Η γοργόνα που κουράστηκε να την παρενοχλούν, αλλά δεν σκοπεύει να τα παρατήσει

Η Stephanie Norman είναι επαγγελματίας γοργόνα από τον Καναδά που εδώ και χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης στα παιδιά και στους θεατές που παρακολουθούν τις επιδείξεις της.

Περνά 25 ώρες την εβδομάδα σε παιδικά πάρτι και σε ενυδρεία δίνοντας παραστάσεις και σκορπώντας χαμόγελα.

Λατρεύει την καριέρα της, την οποία ξεκίνησε προ δεκαετίας για να αντιμετωπίσει ένα χρόνιο πρόβλημα στο πόδι της και, όπως λέει, δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει παρά το γεγονός πως σε καθημερινή βάση καλείται να διαχειριστεί κάποιες δύσκολες καταστάσεις με ανθρώπους που την παρενοχλούν.

Αυτό, όπως λέει και στη NY Post, είναι το χειρότερο κομμάτι του αν μη τι άλλο ιδιαίτερου επαγγέλματος που έχει επιλέξει να εξασκήσει.

Υπάρχουν άνδρες που υποθέτουν ότι ασχολείται με το φετίχ πορνό, κάποιοι που κάνουν σχόλια του τύπου «τι γεύση θα έχει με ταρτάρ σως» και κάποιοι άλλοι που γίνονται ιδιαίτερα ενοχλητικοί καθώς την παρακολουθούν στενά.

Έχοντας συνηθίσει πια σε τέτοιου είδους συμπεριφορές έχει βρει τον τρόπο να τις διαχειριστεί και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξευτελίσει δημοσίως τύπους που κάνουν σεξιστικά σχόλια ή την προσβάλλουν.

ΠΗΓΗ www.newsbeast.gr

Πήγαινε στην κορυφή