Σε Άννα Πολλάτου μετονομάστηκε το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς .-Βίντεο -Φωτογραφίες

ΕΛΛΑΔΑ
Σε Άννα Πολλάτου μετονομάστηκε το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς .-Βίντεο -Φωτογραφίες

Σε Άννα Πολλάτου μετονομάστηκε το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς !

Σε μία έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, διεξήχθη η τελετή ονοματοδοσίας του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς σε «Άννα Πολλάτου», ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ολυμπιονίκη μας που τόσο άδικα έφυγε πριν έναν χρόνο από κοντά μας.

Στην τελευτή που έλαβε χώρα στην αίθουσα του αεροδρομίου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της φωτογραφίας της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκη μας, από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και πλέον το αεροδρόμιο θα υποδέχεται και θα αποχαιρετά τους ταξιδιώτες του, έχοντας το όνομα της αθλήτριας που δόξασε το νησί της!

Κατά την διάρκεια της τελετής τιμές απέδωσαν οι κοπέλες του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου , αλλά και η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς.

Άκρως συγκινησιακές ήταν οι ομιλίες που έγιναν από τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας π. Γεράσιμο Φωκά, την βουλευτή Κεφαλληνίας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Γαλιατσάτο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελο Κωνσταντάκη, τον Κλεάνθη Βαρελά από τον Συλλογο Φίλων Αθλητισμού Μεγάρων, τον Σταύρο Μπασιαρδή από τον Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων «Κεφαλονιά» και τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση που έκανε και τα αποκαλυπτήρια
.

πηγη:http://inkefalonia.gr/

δειτε το βίντεο :

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή