Αποτελεσματικές σπιτικές μάσκες προσώπου

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Αποτελεσματικές σπιτικές μάσκες προσώπου

Μπορούμε να φροντίζουμε καθημερινά το πρόσωπό μας, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό μας και φτιάχνοντας μάσκες προσώπου με ασφαλή, φθηνά και μη τοξικά υλικά που υπάρχουν ήδη στην κουζίνα μας!

• Μάσκα από αβοκάντο: Θα χρειαστείτε μισό ώριμο αβοκάντο. Λιώστε το με ένα πιρούνι, προσθέστε λίγο μέλι και μια κουταλιά του γλυκού γιαούρτι. Ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε στο πρόσωπό σας, κάνοντας ταυτόχρονα απαλό μασάζ για χαλάρωση. Αφήστε την μάσκα για τουλάχιστον μία ώρα, και σύντομα η λάμψη θα επανέλθει στο δέρμα σας.
• Μάσκα από μέλι και μπανάνα: Θα χρειαστείτε μια γεμάτη κουταλιά μέλι και μια λιωμένη μπανάνα για αυτή τη μάσκα, η οποία θα κάνει το δέρμα σας να λάμπει ξανά. Ανακατέψτε πολύ καλά τα δύο υλικά. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας με τα δάχτυλά σας, και αφήστε το για περίπου δεκαπέντε λεπτά. Ξεπλύνετέ το με χλιαρό νερό και έπειτα στεγνώστε το πρόσωπό σας απαλά με μια πετσέτα.
• Μάσκα από πορτοκάλι και γιαούρτι: Μια κουταλιά της σούπας απλό γιαούρτι και ο χυμός ενός πορτοκαλιού. Όταν τα συνδυάζουμε, δημιουργείται μια υπέροχη μάσκα, η οποία βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας λόγω της βιταμίνης C, που με τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες επιτρέπει στον οργανισμό μας να επανέλθει στην καλύτερή του φυσική κατάσταση. Απλώστε την για δέκα λεπτά στο πρόσωπό σας, και ξεπλύνετέ την με κρύο νερό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή