Ο Δήμος Βριλησσίων συνεχίζει να καινοτομεί στην Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση

1 χρόνο μετά τη λειτουργία της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης FollowGreen συνεχίζουμε με νέες πράσινες δράσεις

Ο Δήμος Βριλησσίων, ξεκίνησε, προ 1 έτους, το ολοκληρωμένο και καινοτόμο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης πολιτών, σχολείων και τοπικών επιχειρήσεων σε θέματα ανακύκλωσης. Σήμερα, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο εγχείρημα αυτό, δίνει νέα πνοή για να αναπτυχθούν νέες πράσινες δράσεις το 2018.

Συνεχίζουμε δυναμικά τη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη της Δημοτικής Πλατφόρμας Περιβάλλοντος followgreen.gr/vrilissia, επεκτείνοντας τις δράσεις μας και στον τομέα της Πράσινης Ενέργειας προς εξοικονόμηση στην καθημερινότητα μας. Στο σπίτι, στη δουλειά και στις μεταφορές εντός του Δήμου μας.

Με τον ίδιο απλό και διασκεδαστικό τρόπο, όπως και στην ανακύκλωση, η πλατφόρμα του Δήμου Βριλησσίων αποκτά νέες δράσεις, όπως:

1. νέα εκπαιδευτικά άρθρα/κουίζ/βίντεο για την πράσινη ενέργεια και την εξοικονόμηση στην καθημερινότητα μας, στο σπίτι, στη δουλειά και στις μεταφορές,

2. νέες δράσεις επιβράβευσης για αγορά ενεργειακών προϊόντων από την τοπική αγορά,

3. ενθάρρυνση μέσω επιβράβευσης για χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς αντί του ΙΧ όπως ΜΕΤΡΟ, λεωφορεία κοκ.,

4. νέο ειδικό διαδραστικό χάρτη για την εύκολη αναζήτηση των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου που είναι ενταγμένες δωρεάν στο πρόγραμμα,

5. νέο ειδικό διαδραστικό χάρτη για την ανεύρεση των σημείων ανακύκλωσης του Δήμου.

Όλοι μαζί ΔΗΜΟΣ, ΔΗΜΟΤΕΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ συνεχίζουμε δυναμικά στο σπίτι, στο γραφείο και στο δρόμο, να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος στην πόλη μας, με την εξοικονόμηση πόρων από την Ανακύκλωση, την Πράσινη Ενέργεια και τις Μεταφορές.
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή