Άδειες σε μικροπωλητές θα χορηγεί ο Δήμος Γαλατσίου

Ανακλήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31 Ιανουαρίου η προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Σώματος για τη μη χορήγηση άδειας κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για την άσκηση υπαίθριας (στάσιμης ή πλανόδιας) εμπορικής δραστηριότητας εντός των ορίων του Δήμου Γαλατσίου.
Μέχρι τώρα δηλαδή δεν χορηγούνταν άδειες από το Δήμο για την άσκηση υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου ενώ τώρα, όπως είπε ο κ. Τσίρος, «θα δοθούν ελάχιστες άδειες και για συγκεκριμένα προϊόντα».
Βέβαια, δεν πάρθηκε απόφαση σε ποια άτομα θα δοθούν οι άδειες και σε ποιους χώρους θα παραχωρούνται οι θέσεις για την άσκηση των υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων.
Γι’αυτό ακριβώς το λόγο οι δημοτικοί σύμβουλοι του «21ου αιώνα» ήταν αρνητικά διακείμενοι με το θέμα διότι, όπως ανέφεραν, «δεν υπάρχει πρόταση και σχέδιο για τις άδειες, άρα η άρση της προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου πρέπει να συζητηθεί σε άλλη συνεδρίαση».
Καταψήφισαν την ανάκληση αυτή οι παρατάξεις «21ος αιώνας», «Άλλος Δρόμος» και ο κ. Καπέλης Γιώργος ενώ λευκό ψήφισαν η κα Ζέρβα Έλενα και η κα Αυλωνίτου Ελένη.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή