Δωρεάν προγράμματα παιδικών κατασκηνώσεων Βριλλησίων

Δήμος Βριλησσίων: Δωρεάν προγράμματα παιδικών κατασκηνώσεων

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο του προγράμματος για παιδικές καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, το οποίο υλοποιείται τα τρία τελευταία χρόνια, στέλνει για πρώτη φορά στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα 33 παιδιά χωρίς οικονομικά κριτήρια, ηλικίας 6-12 ετών και 13-15 ετών, σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους 12-7 έως 26-7-18 και 29-7 έως 12-8-2018.

Επίσης, για 3η χρονιά ως δήμος, συμμετέχουμε το μήνα Αύγουστο στο πρόγραμμα του Secours Populaire Francais και της Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας στέλνοντας παιδιά στην κατασκήνωση “Χωριό των Φίλων του Κόσμου” στην περιοχή Meyras του νομού Ardèche στη Γαλλία.

Η διαμονή περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, επισκέψεις στο ανοιχτό Πάρκο Ζώων της περιοχής «Peaugres», που είναι ο μεγαλύτερος ελεύθερος ζωολογικός κήπος της κεντρικής Γαλλίας και μία ημέρα στη σπηλιά του Pont d’Arc, ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα με προϊστορικές τοιχογραφίες και άλλους πολιτισμικούς και φυσικούς θησαυρούς.

Ευχόμαστε να δημιουργηθούν δυνατοί δεσμοί φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ όλων των παιδιών και να περάσουν ένα όμορφο και ξεχωριστό καλοκαίρι.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή