Υλικά
6 μερίδες μοσχάρι
6 πιπεριές
1 κρεμμύδι
½ ποτήρι κρασιού λάδι
1 ½ κ.σ σόγια σως
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας, τις
πιπεριές και το κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και
σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε
καλά. Βάζουμε αλάτι πιπέρι και στη συνέχεια την σόγια σως.
Ανακατεύουμε και το αφήνουμε
στη φωτιά για 30 λεπτά. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή πιλάφι.