Ο Δήμος Ασπροπύργου βράβευσε τους Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου

Στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ασπροπύργου πραγματοποιήθηκε η Βράβευση των Μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρόγραμμα Εικονικής Πραγματικότητας, ανάμεσα σε εκατόν τριάντα τρεις (133) συμμετοχές Σχολείων.
Οι Μαθητές με την ανθρωποκεντρική εφεύρεσή τους, που αφορούσε στη διευκόλυνση των τυφλών, στις ξεναγήσεις τους, στα Μουσεία και στους Αρχαιολογικούς Χώρους και με το σύνθημα ΟΜΗΡΟΣ «Ρίχνω Φως στον Πολιτισμό», κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να βραβευτούν επίσης, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου συνεχάρη, για μία ακόμα φορά, τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Ασπροπύργου, κ. Θεόδωρο Γατσώρη, τους Υπεύθυνους Καθηγητές, κ.κ. Γεωργία Γιωτοπούλου, Γεώργιο Βολοβότση, Σωτήριο Υφαντή, τον Όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» και ειδικότερα την κ. Γεωργία Δημητροπούλου, Επικεφαλής Σχέσεων με Τοπικές Κοινωνίες και Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής

Ευθύνης Νοτίου Ελλάδας και πρωτίστως τους Μαθητές, για την σπουδαία επιτυχία τους και δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερη η χαρά του να βλέπει τους μελλοντικούς πολίτες του Δήμου να προοδεύουν με αυτόν τον τρόπο.

Στην ειδική τελετή παραβρέθηκαν και τέσσερις (4) Καθηγητές του Πανεπιστημίου του Πλοϊέστι της Ρουμανίας, από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών οι κ.κ. Patrascu Aura, Mihai Valia, Andrei Jean Vasile και Ion Daniela.

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεώργιος Φίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Αντώνιος Καραμπούλας, ο Αντιδήμαρχος, κ. Ισίδωρος Τσίγκος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, ο Πρόεδρος του Attica tv, κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αντώνιος Κοναξής.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή