Το τρενάκι του Δήμου και πάλι στους δρόμους της Γλυφάδας

Αν θέλετε να απολαύσετε μια ξεχωριστή περιήγηση στους δρόμους της Γλυφάδας, επιβιβαστείτε στο τρενάκι του Δήμου, που επανήλθε και είναι δωρεάν για όλους! Το θρυλικό τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας ανακαινίστηκε πλήρως και είναι πλέον στη διάθεση μικρών και μεγάλων κάθε Σάββατο και Κυριακή, σε ειδικά σχεδιασμένες, πανέμορφες διαδρομές. Πρόκειται για μια ξεκούραστη βόλτα, από την οποία ο καθένας μπορεί να αποβιβαστεί σε πολλά σημεία.

Ειδικότερα, οι διαδρομές που μπορούν όλοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια και άνεση, είναι οι εξής:

Kάθε Σάββατο το τρενάκι θα κινείται στην Άνω Γλυφάδα. Θα ξεκινά από τις 17:30 και θα τελειώνει στις 21:30. Με αφετηρία την παιδική χαρά του Αγίου Τρύφωνα θα διέρχεται από τη φαντασμαγορική παιδική χαρά της πλατείας Καραϊσκάκη, την παιδική χαρά στην οδό Α. Παπανδρέου (Μακεδονίας), την παιδική χαρά στην οδό Παλμύρας, την παιδική χαρά της πλατείας Αρκάδων Ηρώων, την παιδική χαρά στην Αγία Τριάδα και ο τερματισμός θα γίνεται στην παιδική χαρά στην οδό Ηφαίστου. Η διαδρομή θα πραγματοποιείται και αντίστροφα.

Κάθε Κυριακή από τις 17:30 μέχρι τις 21:30, με αφετηρία τη νέα παιδική χαρά στην 3η παραλία, το τρενάκι θα περνά από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας και την παιδική χαρά στην πλατεία Εσπερίδων, το πάρκο στην πλατεία Χαρίτων, την παιδική χαρά στην οδό Ξενοφώντος και ο τερματισμός θα γίνεται πάλι στην παιδική χαρά στην παραλία. Η διαδρομή θα επαναλαμβάνεται έως τις 21:30.

Σε κάθε παιδική χαρά θα γίνεται η επιβίβαση-αποβίβαση όποιων το επιθυμούν.

Καλές διαδρομές σε όλους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή