Ταινίες με άρωμα καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι ανέμελες στιγμές με φίλους στη θάλασσα και φυσικά σινεφίλ
βραδιές στο μπαλκόνι με παγωμένη λεμονάδα και ποπ-κορν και αγαπημένες ταινίες που μας συντροφεύουν τα ζέστα καλοκαιρινά βράδια
Ταινίες all time classic που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας και μυρίζουν…καλοκαίρι
Δείτε παρακάτω κάποιες από αυτές

Η λίστα ανοίγει πανηγυρικά με την καλύτερη ταινία του σύμπαντος, τo ”Dirty Dancing”, αυτό το παράλληλο σύμπαν όπου οι έρωτες στα οικογενειακά θέρετρα συνοδεύονται με φανταστική μουσική και μπλέκονται με έξαλλους χορούς, σέξι κορμάκια και καρπούζια.

 

The beach (2000)

Και συνεχίζουμε με τον νεαρό Leonardo Di Caprio και το ”The beach”, την ταινία που έβαλε το λιθαράκι της στο χτίσιμο του sexy χαρακτήρα του Leo στην μετά ”Τιτανικό” εποχή. Φανταστικές παραλίες, εξωτικά νησιά, καρχαρίες, από όλα έχει. Κλείνεις τα μάτια, που λέει ο λόγος και ακούς το αεράκι στο νησί (μπορεί να είναι και ο ανεμιστήρας).

 

the blue lagoon (1980)

Aνεμιστήρας στο full και στο Mega να παίζει η ”Η γαλάζια λίμνη”. Πιο καλοκαίρι από αυτό δεν έχει.

Δεκαπενταύγουστος (2002)

Μια ταινία για ανθρώπους που βρίσκονται λίγο πριν την απόλυτη άρνηση. Μια ταινία για τη μοναξιά. Μια ταινία για όσα αρνείσαι να πιστέψεις ακόμη και όταν όλα γύρω σου φροντίζουν να σου τα υπενθυμίζουν σε κάθε πρώτη ευκαιρία και ένα soundtrack που όποια στιγμή και να το ακούσεις σου έρχονται εικόνες από τον αγαπημένο Δεκαπενταύγουστο.

 

 

Φτηνά τσιγάρα (2002)

Η ιστορία είναι κλασσική, όμως είναι δοσμένη με ένα όμορφο και γλυκό τρόπο, με την περιήγησή της αλλά και το soundtrack να την μετατρέπουν σε μια πλήρη κινηματογραφική εμπειρία.

 

 

Πήγαινε στην κορυφή