Ομαλά γίνεται πλέον η αποκομιδή απορριμμάτων στον Δήμο Γλυφάδας

Αποκομιδή απορριμμάτων στον Δήμο Γλυφάδας
Ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του ο Χ.Υ.Τ.Α της Φυλής, όπου 66 Δήμοι της Αττικής εναποθέτουν τα απορρίμματα τους, ο οποίος παρέμεινε κλειστός για 12 ημέρες εξαιτίας ενός ρήγματος που έχει προκληθεί. Έτσι ομαλοποιείται πλέον η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Στο διάστημα αυτό, η δημοτική αρχή Γλυφάδας, με μεθοδική δουλειά και υπεύθυνο σχεδιασμό και οι εργαζόμενοι του Δήμου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η πόλη να παραμείνει καθαρή, με τους υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου να εργάζονται μάλιστα υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, λόγω της συσσώρευσης απορριμμάτων. Οι οδηγοί των οχημάτων επί αρκετές ημέρες χρειάστηκε να περιμένουν ακόμα και δέκα ώρες για να καταφέρουν να αδειάσουν τα απορριμματοφόρα στα σημεία που υποδείκνυε ο ΕΔΣΝΑ.

Οι εργαζόμενοι, τα σχέδια για έκτακτες ανάγκες, οι δημοτικές υποδομές και ο εξοπλισμός δοκιμάστηκαν σε μια πολύ δύσκολη μάχη, για να κρατηθεί η Γλυφάδα καθαρή και λειτουργική.

Ευχή και ελπίδα όλων είναι τα προβλήματα με το ΧΥΤΑ Φυλής να επιλυθούν άμεσα και να μην ξαναζήσουν οι κάτοικοι της Αττικής τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε θερμά την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Άννυ Καυκά και όλους τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου για την καθοριστική τους συμβολή καθημερινά και ιδιαίτερα τις τελευταίες 12 ημέρες για μια καθαρή και όμορφη Γλυφάδα
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή