Μεγάλα Ονόματα στο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων

Το 29ο Φεστιβάλ Βριλησσίων, με την οργάνωση και επιμέλεια του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων, φέτος είναι ακόμα πιο πλούσιο σε «πρώτα» ονόματα, σε διάσημες παραστάσεις, σε ξεχωριστές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Εξαιρετικοί ερμηνευτές με «βαρύ» βιογραφικό ανηφορίζουν φέτος το καλοκαίρι στο θέατρο «Νταμάρι- Αλίκη Βουγιουκλάκη», για να μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους σε μουσικούς δρόμους που ενώνουν τις παρέες και ζωντανεύουν το συναίσθημα:

Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Η διαχρονική ερμηνεύτρια με το πρόγραμμα «Κάτω από τα αστέρια» θα μας ταξιδέψει σε Όλα τα Νησιά αλλά και στη μακρινή Χαβάη. Εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια θα ακούσουμε και τις πιο ροκ επιτυχίες της που τόσο αγαπάει η ίδια. (Τετάρτη 27 Ιουνίου, ώρα 21.00, τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ).

Κώστας Μακεδόνας

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ανηφορίσει στο Νταμάρι με «Ποδήλατο», με «Κόκκινα γυαλιά», με «Μαργαριτάρια» και με λαϊκά τραγούδια, ενώ θα παρουσιάσει και το νέο του τραγούδι «Τα πλοία της γραμμής». Μαζί του η Γιάννα Φαφαλιού, μια φωνή που ξεχώρισε στο «Rising Star». (Σάββατο 7 Ιουλίου, ώρα 21.00, Είσοδος Ελεύθερη).

Δέσποινα Βανδή

Η διαχρονική σταρ ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, σε ένα από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε όλο τον κόσμο, στο “Mamma Mia!”.

Στη διάσημη μουσικοθεατρική παράσταση τους ρόλους ερμηνεύουν 45 ηθοποιοί, ενώ πλαισιώνεται από ζωντανή ορχήστρα. (Κυριακή 8 Ιουλίου, ώρα 21.00, τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ).

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Μόνος στη σκηνή, με την κιθάρα του, μας προσκαλεί σε ένα πρόγραμμα ακρόασης και συμμετοχής, όπου καταργείται η απόσταση και το μοναχικό γίνεται συλλογικό. Το πρόγραμμα αυτό, ο εξαιρετικός ερμηνευτής, το παρουσίασε την Άνοιξη σε πολλές χώρες της Ευρώπης. (Τετάρτη 18 Ιουλίου, ώρα 21.00, τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ).

Γιώτα Νέγκα

Η σημαντική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα που παντρεύει όλα όσα αγαπά. Με προίκα την παράσταση «Φύλλο Ανδρικό», που παρουσιάστηκε και αγαπήθηκε το φετινό χειμώνα, με την προσωπική της δισκογραφία και με το «Οξυγόνο», μας καλεί σε μια μελωδική, αξέχαστη βραδιά. (Παρασκευή 31 Αυγούστου, ώρα 21.00, τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ).

Ψαρογιώργης- Γιώργης Ξυλούρης

Ο Ψαρογιώργης (Γιώργης Ξυλούρης) και το συγκρότημά του στη «Γιορτή Ρακής» που οργανώνει η Ένωση Κρητών Βριλησσίων . Την παραδοσιακή Κρητική βραδιά πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. (Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.30. Στην τιμή του εισιτηρίου που κοστίζει 10 ευρώ, περιλαμβάνεται φαγητό και ρακή).

*Προπώληση εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις:

Γραφείο ΠΑΟΔΗΒ, Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη

Ώρες λειτουργίας γραμματείας: 09.00 -15.00

Τηλ.: 210 8101510 & 210 8101511

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή