Η έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος στον Δήμο Βριλησσίων

Πραγματοποιήθηκε η έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης των παιδιών

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Ιουνίου το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών στις εγκαταστάσεις του Δήμου Βριλησσίων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση, αθλητικές δραστηριότητες και πισίνα. Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να μάθουν να αθλούνται, να κάνουν νέες φιλίες και να ξεκουραστούν μετά τις χειμερινές σχολικές υποχρεώσεις τους.

Τα παιδιά, υπό την επίβλεψη 20 έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής και θεατρικής παιδείας, θα παρακολουθήσουν μαθήματα για κολύμπι, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο, τέννις και πονγκ πονγκ. Μέσα από τις δυνατότητες του θεατρικού παιχνιδιού θα μάθουν να καλλιεργούν τη δημιουργική τους φαντασία, ενώ με τη ζωγραφική και τη χειροτεχνία θα ανακαλύψουν και θα πειραματιστούν.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης και η Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ Ιωάννα Κυρίτση καλωσόρισαν τα 180 παιδιά και τους γονείς τους, ευχήθηκαν καλή αρχή σε όλους και τόνισαν ότι προτεραιότητα και επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των παιδιών.
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή