Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης στο Δήμο Γλυφάδας

Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης στο Δήμο Γλυφάδας

Ξεκινάει και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) από το Δήμο Γλυφάδας, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών των μόνιμων κατοίκων της Γλυφάδας. Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά. Η συνολική διάρκεια του summer camp θα είναι πέντε εβδομάδες (25 Ιουνίου-27 Ιουλίου), στη διάρκεια των οποίων το πρόγραμμα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:45 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.

Η τελετή έναρξης θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Ματθαίος Λιούγκας» (πλ. Νυμφών) τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την επόμενη Δευτέρα, 11 Ιουνίου ως και την Κυριακή, 17 Ιουνίου, στο ΔΑΚ «Ματθαίος Λιούγκας», από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. και από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων (στίβο, μπάσκετ, κολύμβηση, κ.λπ.), να συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους αθλητές, να διασκεδάσουν με περιπέτειες κινηματογραφικών ηρώων και να κοινωνικοποιηθούν. Επίσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία και όχι μόνο, ενώ θα υπάρχουν καθημερινά αθλητικές δράσεις, δημιουργικά παλιά και νέα παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής που πρέπει να υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής είναι τα ακόλουθα:

1. Αίτηση εγγραφής (παραλαμβάνεται από το χώρο εγγραφής)

2. Υπεύθυνη δήλωση γονέα (παραλαμβάνεται από το χώρο εγγραφής)

3. Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό εφορίας όπου να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας

4. Ιατρική βεβαίωση του παιδιού
ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή