Extreme Games στη Ρόδο με την οργάνωση της έμπειρης Theofanous Elite Team

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Extreme Games στη Ρόδο με την οργάνωση της έμπειρης Theofanous Elite Team

Extreme Games στη Ρόδο με την οργάνωση της έμπειρης Theofanous Elite Team
Τα Extreme Games, μια πρωτοεμφανιζόμενη διοργάνωση πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Ρόδου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.)

Σε ένα μεγάλο ενιαίο event, αθλητικές ομοσπονδίες από Ελλάδα και εξωτερικό διοργάνωσαν Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Διεθνή Τουρνουά αθλημάτων, όπως: M.M.A., Kick boxing, MuayThai, Cross Training και Grappling ενώ οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 1000. Οι αγώνες των μαχητικών σπορ διεξήχθησαν στο Κλειστό της Καλλιθέας, στο Φαληράκι της Ρόδου, ενώ το όλο φεστιβάλ περιελάμβανε διαγωνισμούς, επιδείξεις και σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα Παγκόσμιων Ομοσπονδιών.
Η Theofanous Elite Team, η οργανωτική ομάδα του Ιωάννη Θεοφάνους, έτρεξε με επιτυχία το διεθνές τουρνουά της W.P.K.A. με τη συμμετοχή 15 κρατών και περίπου 250 αθλητών.
Το Fight Club Galatsi συμμετείχε με 7 αθλητές στη διοργάνωση με αποτελέσματα που δικαίωσαν αθλητές και προπονητή, και κατέδειξαν, για πολλοστή φορά, γιατί το Fight Club του Ι. Θεοφάνους βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Ελληνικού kickboxing:
Αντωνία Πρίφτη – 1η θέση στα -65kg Κ1
Καζαντζής Χρήστος – 1η θέση στα -80kg Κ1
Φασομυτάκης Κωστής – 1η θέση στα -70kg K1
Αγαθαγγελίδου Δήμητρα – 2η θέση στα -50kg Low Kicks
Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος – 2η θέση στα Junior-A -70kg Low Kicks
Πραμαγκιούλη Έρι – 3η θέση στα -65kg Low Kicks
Μάνδρος Γιώργος – 5η θέση στα -80kg Low Kicks
Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι του Fight Club, πανελληνίως, οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά και πολλές πρώτες θέσεις ανάμεσα σε αξιόλογους αθλητές άλλων χωρών.
Παρά το μικρό περιθώριο προετοιμασίας, διάρκειας μόνο ενός τριμήνου, οι αγώνες κύλησαν ομαλά και ξεπεράστηκαν τα όποια μικροπροβλήματα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν τόσο σε χρόνο, όσο και σε κόπο για τη διοργάνωση αυτού του μεγάλου event, καθώς και στην ομάδα του Fight Club Galatsi και όλες τις ελληνικές ομάδες για μια εξαιρετική παρουσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή