Οι τηλεοπτικοί έρωτες που έγραψαν ιστορία

Οι τηλεοπτικοί έρωτες που έγραψαν ιστορία
Έρωτες, λουλούδια, απογοητεύσεις και τρυφερά στιγμιότυπα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και μας έκαναν να αδημονούμε για το επόμενο επεισόδιο. Σε μία τηλεοπτική περίοδο που τα «αγαπησιάρικα» σενάρια σπανίζουν, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε μερικούς από τους μεγαλύτερους έρωτες σε σειρές που έκαναν τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο.


Ψίθυροι καρδιάς

papaxaralamous-gletsos

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Απόστολος Γκλέτσος σε πρώτο πλάνο με την τηλεθέαση να ξεπερνά και το 50%. Ο έρωτας του πλουσίου γόη και της όμορφης τσιγγάνας κατάφερε το 1997 να στηρίξει ένα ολόκληρο σενάριο και να κάνει εκατομμύρια τηλεθεατές να δακρύσουν! Δεν είναι και τόσο τυχαίο, που για πολλά χρόνια μετά, και οι δύο είχαν μείνει στη συνείδηση του κοινού γι’ αυτούς τους ρόλους.

Δύο ξένοι
papoulia-serianopoulos

Η λαϊκή ρήση «τα ετερώνυμα έλκονται» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του καθηγητή υποκριτικής Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος) και της τηλεπαρουσιάστριας Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια). Οι δυο τους έζησαν έναν παράφορο έρωτα στη σειρά του Mega, «Δύο ξένοι», που τίναξε κυριολεκτικά την τηλεθέαση στον αέρα και στάθηκε ικανός να χαράξει στην τηλεοπτική συνείδηση το εν λόγω σίριαλ.

Είσαι το ταίρι μου

Ο έρωτας της Στέλλας (Βίκυ Σταυροπούλου) και του Σωτήρη (Αλέξης Γεωργούλης) απέδειξε ότι ο έρωτας μερικές φορές είναι τυφλός! Παράλληλα, χάρισε στιγμές άφθονου γέλιου αλλά και συγκίνησης στο κοινό ενώ δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που ταυτίστηκαν με την χαριτωμένη και εύσωμη Στέλλα!

Θα βρεις το δάσκαλο σου
roumelwth-athanasiou

Οι περισσότερες μαθήτριες πέφτουν θύματα γοητείας ενός γοητευτικού καθηγητή! Έτσι έπαθε και η Μαρίζα Πασπάτη (Ευδοκία Ρουμελιώτη), που ερωτεύτηκε παράφορα τον καθηγητή Χημείας Θάνος Ποντίκη (Μάριο Αθανασίου). Το ζευγάρι πέρασε από τα χίλια κύματα, καταφέρνοντας όμως να αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές.

Λάμψη
dandroulaki-politis

Η Λάμψη ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, αφού προβλήθηκαν 3.457 επεισόδια σε 14 χρόνια κερδίζοντας και μια θέση στο βιβλίο Recor Guiness! Σε μία τέτοια σειρά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και ένας τεράστιος έρωτας, αυτός του Γιάγκου Δράκου (Χρήστος Πολίτης) και της Βίρνας (Κάτια Δανδουλάκη). Από τα αγαπημένα love story της μικρής οθόνης, κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού χωρίς όμως να έχει αίσιο τέλος.

Άγγιγμα ψυχής
zalma-papathoma

Ο Μανούσος Μανουσάκης δημιούργησε έναν παράνομο έρωτα ανάμεσα σε έναν αρχιμανδρίτη, τον πατέρα Ιωάννη (Σταύρο Ζαλμά) και μια αγιογράφο την Δέσποινα (Θεοφανία Παπαθωμά) στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής». Το σίριαλ άφησε εποχή με τους δυο ηθοποιούς να γίνονται απόλυτα δημοφιλείς και τον έρωτά τους να μένει στα χρονικά της τηλεόρασης.

Κλείσε τα Μάτια

papakaliaths-zouni

Από τηλεοπτικό αφιέρωμα που αφορά σε μεγάλους έρωτες δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός άφησε ιστορία με την αγάπη του για την Πέμυ Ζούνη στο «Κλείσε τα Μάτια». Ο έρωτάς τους δοκιμάστηκε και μπορεί να αποδείχτηκε όνειρο και μόνο στο φινάλε, ωστόσο πέρασε το δικό του μήνυμα ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά!

Πηγές

https://www.reader.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή