O παραμυθένιος πριγκιπικός γάμος Ουίλιαμ – Κέιτ!!

ΚΟΣΜΟΣ
O παραμυθένιος πριγκιπικός γάμος Ουίλιαμ – Κέιτ!!


Σκηνές βγαλμένες από παραμύθι «ζωντάνεψαν» σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλετον, σε μία τελετή που τα είχε όλα.

Ο γάμος του ζευγαριού, που αυτές τις μέρες περιμένει το δεύτερο παιδί του, έγινε στις 29 Απριλίου του 2011, στοΑββαείο του Γουέστμινστερ, κατά το αγγλικανικό τυπικό, από τον αρχιεπίσκοπο της Αγγλίας.

Αφού ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είναι πρώτος στη σειρά της διαδοχής του θρόνου, το ζευγάρι είχε την ελευθερία να επιμεληθεί προσωπικά πολλές λεπτομέρειες του γάμου, όπως για παράδειγμα τους καλεσμένους, οι οποίοι ήτανπερίπου 1.900, μεταξύ των οποίων δεν ήταν μόνο «γαλαζοαίματοι» και πολιτικοί, αλλά και «κοινοί θνητοί»φίλοι του ζευγαριού, καθώς και celebrities, όπως ο Ντέβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η Κέιτ φόρεσε νυφικό σχεδιασμένο από τη Σάρα Μπάρτον, του οίκου Αλεξάντερ Μακουίν, σε ιβουάρ χρώμα, από μετάξι και σατέν, με εφαρμοστή δαντέλα στο μπούστο και μεταξένια φούστα όλη πιέτες, με μήκος 2 μέτρων, στολισμένη με λουλούδια κομμένα και φτιαγμένα στο χέρι!

Ουίλιαμ και Κέιτ αντάλλαξαν όχι ένα, αλλά δύο φιλιά, «σπάζοντας» το πρωτόκολλο!

πηγη:http://star.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή