Σεμινάριο για την αντισεισμική προστασία στον Δήμο Ελευσίνας

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 ο Δήμος Ελευσίνας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας, πραγματοποίησε σεμινάριο για τους μηχανικούς των Υπηρεσιών του ( Τεχνική Υπηρεσία &, Υπηρεσία Δόμησης), προσκαλώντας επίσης τους μηχανικούς της Περιφέρειας και τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής μας.

Είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ο.Α.Σ.Π., αποδεικνύοντας την σοβαρότητα με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται το φυσικό αυτό φαινόμενο που πλήττει συχνά τη Ελλάδα και το πόσο καθοριστικός είναι ο Αντισεισμικός σχεδιασμός, για την μείωση των επιπτώσεων σε περίπτωση σεισμού και πρωτίστως τη μέριμνα για τη δημιουργία ασφαλών ιδιωτικών και Δημόσιων χώρων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Ευαγγελία Πέλλη – Δ/ντρια του Αντισεισμικού Σχεδιασμού Ο.Α.Σ.Π., την κ. Διονυσία Παναγιωτοπούλου – προϊσταμένη του τμήματος Αντισεισμικής Τεχνολογίας Ο.Α.Σ.Π. και τις κ. Γαβριέλλα Ζάγορα και Κατερίνα Ταρναβά – πολιτικούς μηχανικούς υπαλλήλους του Ο.Α.Σ.Π., για το κάλεσμα και τις σημαντικές επιστημονικές πληροφορίες για την Αντισεισμική Πολιτική στην Ελλάδα και τον Προσεισμικό έλεγχος των κτιρίων .

Επίσης ευχαριστούμε την κ. Σιτζίμη Ειρήνη αρχιτέκτονα μηχανικό της Τ.Υ.. για την επιτυχή οργάνωση στο Δήμο μας του σεμιναρίου και όλους τους μηχανικούς που συμμετείχαν.

Η Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Υπηρεσίας Δόμησης Μαρία Βασιλείου Αρχιτέκτονας μηχανικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή