Εορτασμός της Εθνικής Επετείου στον Δήμο Καισαριανής

Ο Δήμος μας θα γιορτάσει την Εθνική Επέτειο

της 25ης Μαρτίου 1821

όπως κάθε χρόνο με λαμπρότητα

και παλλαϊκή συμμετοχή.

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιλαμβάνει:

Γενικό σημαιοστολισμό της πόλης από την 8η πρωινή ώρα της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

· Πανηγυρικό εορτασμό σε όλα τα σχολεία της πόλης μας, από καθηγητές, δασκάλους, μαθητές και γονείς με ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

07:00 π.μ. Έναρξη Όρθρου – Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής.

10:30 π.μ. Τέλεση δοξολογίας προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη κ. Μακαρίου Παναγόπουλου, με την παρουσία πολιτειακών και πολιτικών αρχών, εκπαιδευτικών, συλλογικών φορέων και του λαού της πόλης μας.

11:15 π.μ. Παράταξη μπροστά από το Μνημείο Ηρώων στην κεντρική πλατεία Καισαριανής, των αρχών, των λοιπών προσκεκλημένων και του λαού της πόλης:

Επιμνημόσυνη δέηση από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ Νικόδημο Δάγλα Εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ – κατάθεση στεφάνων- τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ένδοξων νεκρών – Εθνικός Ύμνος – εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

Λήξη τελετής και αναχώρησης των επισήμων για το χώρο διεξαγωγής της παρέλασης.

11:30 π.μ. Παρέλαση μπροστά από τις Αρχές και το λαό της πόλης, κατά μήκος της λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης, με την ακόλουθη σειρά :

· Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων

· Μαζικοί φορείς της πόλης

Τα τμήματα της παρέλασης μετά τη διέλευσή τους από την κεντρική πλατεία της πόλης μας θα διαλύονται με ευθύνη των συνοδών τους στην οδό Πανιωνίου.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Πήγαινε στην κορυφή