Ανάπλαση πλατείας στο Δήμο Γλυφάδας

Άλλη μια πλατεία αναμορφώθηκε εξ ολοκλήρου στη Γλυφάδα, στο πλαίσιο του ευρύτατου προγράμματος ανάπλασης και εκσυγχρονισμού των υποδομών της πόλης που υλοποιεί ο Δήμος Γλυφάδας. Πρόκειται για μια εγκαταλελειμμένη πλατεία της πόλης, στο τρίγωνο των οδών Γούναρη, Αρχιπελάγους και Κέας.

«Η πόλη μας είναι οι πλατείες της, οι δρόμοι της, τα σοκάκια της, οι μικρές και μεγάλες γωνιές της. Μια τέτοια γωνιά, στη διασταύρωση Γούναρη & Αρχιπελάγους, αναμορφώσαμε με πολλή αγάπη και μπόλικο μεράκι», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Η ανάπλαση περιλαμβάνει νέο σχεδιασμό και διαμόρφωση με υλικά υψηλής ποιότητας, καινούργια δέντρα, νέα παγκάκια, μοντέρνο πεζοδρόμιο με οδεύσεις τυφλών και ράμπες για ΑΜΕΑ, καινούργιο φωτισμό και αρκετές ακόμα καλά μελετημένες παρεμβάσεις, που μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά την – εγκαταλελειμμένη μέχρι πρότινος – πλατεία αυτή σε ένα ακόμα μικρό στολίδι για την πόλη.

«Συνεχίζουμε με όλους τους δημόσιους χώρους, για να μπορεί κάθε Γλυφαδιώτης, κάθε ηλικίας, να χαίρεται και να απολαμβάνει την πόλη του και τη γειτονιά του», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή