Πρόγραμμα άθλησης στον Δήμο Αγ.Παρασκευής

Ξεκίνησαν την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου τα “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” που υλοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής -ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ). Ειδικότερα:

* Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00πμ – 11:00πμ και 5:00μμ – 9:00μμ, στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης», στο χώρο όπου βρίσκονται τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής (ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΑΘΛΟΧΩΡΟΣ) και στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου, πραγματοποιούνται τα προγράμματα ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟΙ, από τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Κωσταντίνο Μυλωνά και Νικολάο Κουβόπουλο, οι οποίοι είναι στην διάθεση των Δημοτών για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των παραπάνω προγραμμάτων.

* Επίσης, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 4:00μμ – 8:00μμ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιούνται προγράμματα ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης», από την εξειδικευμένη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ιωάννα Μακρή.

* Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 10:00πμ – 11:00πμ, στο κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου και 11:30πμ – 12:30μμ στο Αθλητικό Κέντρο Νότου προγράμματα ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Κωσταντίνο Μυλωνά.

* Τέλος, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 9:30πμ – 12:00μ, σε συνεργασία με τους Παιδικούς Σταθμούς Αγίας Παρασκευής πραγματοποιείται το πρόγραμμα ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, από την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ελευθερία Πέτκου.

Για πληροφορίες και συμμετοχές οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 6002223.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν και συμβάλουν στην εκπόνηση και υλοποίηση των Προγραμμάτων και καλωσορίζουν μικρούς και μεγάλους σε αυτά.

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πήγαινε στην κορυφή