Απόκριες 2018 στον Δήμο Ελευσίνας

Ο δήμος Ελευσίνας γιορτάζει την Αποκριά 2018, η Κοινωφελής Επιχείρηση και το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. σχεδιάζουν μοναδικές εκδηλώσεις σε Ελευσίνα και Μαγούλα. Το Σάββατο 10/2 το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. ανοίγει το πρόγραμμα και σας προσκαλεί στη μασκαρεμένη πορεία από την πλατεία Λαού μέχρι την παραλία Ελευσίνας με πολλές ενδιάμεσες στάσεις με διάφορα δρώμενα. Το κέφι και η σάτιρα γίνονται ένα αντίδοτο στην κρίση και τη μιζέρια. “Ελάτε να … μουτζουρωθούμε”.

Πλησιάζοντας το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς, η καρναβαλική διάθεση του κόσμου κορυφώνεται και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε.) σας καλεί από την Παρασκευή 16/2 έως και τη Δευτέρα 19/2, στην “Καρναβαλούπολη” τη μεγάλη γιορτή της Μαγούλας στο 1ο -3ο δημοτικό σχολείο, όπου χτυπά η καρδιά των μασκαράδων. Σας καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με χαρά να απολαύσετε τα εντυπωσιακά φουσκωτά παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις, μεγάλες μουσικές συναυλίες και δημιουργικά εργαστήρια. Η Κ.Ε.Δ.Ε., όπως κάθε χρόνο, συνεργάζεται με φορείς και συλλόγους της πόλης προκειμένου όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τη δική μας Καρναβαλούπολη. Οι παιδαγωγοί των παιδικών σταθμών της πόλης μας, εθνικοτοπικοί σύλλογοι, αθλητικοί φορείς, εθελοντές, σύλλογοι γονέων και μαθητές γινόμαστε μια μεγάλη ομάδα και το ξεφάντωμα συνεπαίρνει την πόλη μας.

Το Σάββατο 17/2 ετοιμαστείτε για ένα ολοήμερο διασκέδασης στο οποίο ξεχωρίζουν στις 16.30 η μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αμέσως μετά στις 18.30 η συναυλία με τον μοναδικό ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ!

Είστε παρέα με κέφι; Αφήστε τη φαντασία σας να μεγαλουργήσει, βρείτε το πιο αστείο όνομα και φτιάξτε το δικό σας γκρουπ. Καλούμε όλους τους πολίτες να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα και να δηλώσουν συμμετοχή στην παρέλαση μέχρι την Τετάρτη 16/2.

Δηλώσεις συμμετοχής 2105565613-621, kede@elefsina.gr

Τα κούλουμα από τόπο σε τόπο γιορτάζονται διαφορετικά, με διάφορες εκδηλώσεις. Παντού, όμως, επικρατεί κέφι, χορός και τραγούδι. Τη Δευτέρα 19/2 στη Μαγούλα γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα με τον Σύλλογο Γυναικών Μαγούλας να πρωτοστατεί φέτος, παρουσιάζοντάς μας τοπικά έθιμα. Τη γιορτή θα απογειώσει η συναυλία του Παναγιώτη Λάλεζα!

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή