Εβδομαδιαία Τοπική Εφημερίδα

Τα πιο στυλάτα χριστουγεννιάτικα δέντρα για μια όμορφη διακόσμηση του σπιτιού!

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη εποχή όλων, για αυτό και η διακόσμηση του σπιτιού εκείνη την περίδο μας ενδιαφέρει πολύ. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ενός σπιτιού εξαρτάται αποκλειστικά από τις προτιμήσεις και το στυλ σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μερικά trends για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο τοπ για τα Χριστούγεννα του 2017. Σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες για τη διακόσμηση του δικού σας σπιτιού.

Προσωποποιημένο δέντρο

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια πολύ όμορφη ιδέα που είδαμε και λατρέψαμε αμέσως είναι η τοποθέτηση γραμμάτων και αριθμών πάνω στο δέντρο. Οι αριθμοί και τα γράμματα θα πρέπει να σημαίνουν κάτι για εσάς. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε τα αρχικά του ονόματος όλων των μελών της οικογένειάς ή και κάποια σύμβολα που σας εκφράζουν. Μπορείτε να τα βάψετε όλα σε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα ώστε να ταιριάζουν με τη διακόσμηση του δέντρου.

Ρουστίκ στυλ


Η ρουστίκ διακόσμηση είναι ένα trend που όλοι αγαπάμε. Ειδικά όταν πρόκειται για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Χρησιμοποιώντας στολίδια από τη φύση και από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, μπορείτε να φτιάξετε ένα πολύ όμορφο δέντρο σε ρουστίκ στυλ. Να είστε σίγουροι ότι θα ενθουσιάσει τόσο τους συγγενείς και φίλους σας.

Ombre δέντρο


Φτιάξτε το πιο όμορφο ombre δέντρο χρησιμοποιώντας την τεχνική του ombre. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μαύρη, σκουρόχρωμη γκρι, ασημί μπογιά και να βάψετε διαδοχικά το δέντρο με στόχο το κάτω μέρος να σκουραίνει. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Πηγές