Παρακαλώ κοινοποιήστε το: Πλειστηριασμός Πρώτης κατοικίας

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Παρακαλώ κοινοποιήστε το:  Πλειστηριασμός Πρώτης  κατοικίας

Προς κυβερνώντες (και για να τελειώνουμε με τα άθλια ψέματά τους): Άκουγα το πρωί στον Real τον Αλεξιάδη του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «φέρτε μου έναν» που να απειλείται η πρώτη κατοικία του… Λοιπόν:

Η Ζάνα Μπεμπόνη είναι συνταξιούχος. Ζει σε 43 τετραγωνικά, σε υπόγειο διαμέρισμα στην Αθήνα. Η εφορία της έστειλε ειδοποιητήριο κατάσχεσης και πλειστηριασμού της μοναδικής αυτής κατοικίας της για χρέος 15.000 ευρώ από τα οποία οι 5.000 είναι τόκοι. Προηγουμένως φρόντισαν να της κατάσχουν και το τελευταίο ευρώ της σύνταξής της από τον κατά τα άλλα «ακατάσχετο» λογαριασμό της.
Επομένως: Ή η κυρία Μπεμπόνη (με την άδειά της δημοσιοποιούμε την περίπτωσή της) είναι «μεγαλοοφειλέτης», «στρατηγικός κακοπληρωτής με βιλάρες», είναι κάτοχος off shore και paradise papers ή εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είστε άθλιοι.Τόσο άθλιοι όσο και οι παπαριές σας περί «προστασίας της λαϊκής κατοικίας». Κατά τα λοιπά να θυμάστε: Η αλητεία, η ατιμία, το έγκλημα των πλειστηριασμών για να (ξανα)μοιράσετε λεφτά στους τραπεζίτες φίλους σας και στα κοράκια, δεν θα περάσει. Μπογιόπουλος Νίκος

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΟΥΝ,
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!
Τα μνημόνια αντί να καταργηθούν, ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ! Το χρέος αντί να διαγραφεί, ΔΙΟΓΚΩΘΗΚΕ! Οι νταβατζήδες αντί να χαθούν, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ! Ο τρομονόμος αντί να καταργηθεί, ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ! Οι τραπεζίτες αντί να πληρώσουν, ΣΩΘΗΚΑΝ! Τα σπίτια αντί να προστατευτούν, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ! Οι μισθοί αντί να ανεβούν, ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ! Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, συνεχίζει να ΙΣΧΥΕΙ! Τα κανάλια χωρίς να πληρώσουν, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ! Ο εργασιακός μεσαίωνας αντί να εκλείψει, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ! Οι συντάξεις αντί να προστατευτούν, ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ! Οι νεοναζί της ΧΑ αντί να φυλακιστούν, συνεχίζουν να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΟΥΝ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ
Στεκόμουν πάνω σ’ ένα λόφο κι είδα το Παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα Νέο.
Σέρνονταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρωμούσε νέες μυρουδιές σαπίλας που κανείς δεν είχε ξαναμυρίσει.
Η πέτρα που πέρασε κατρακυλώντας ήταν η νεότερη εφεύρεση
Και τα ουρλιαχτά από τους γορίλες που βαράγανε τα στήθια τους συνθέτανε την πιο μοντέρνα μουσική.
Παντού μπορούσες να δεις τάφους ανοιχτούς που χάσκανε άδειοι καθώς το Νέο πλησίαζε την πρωτεύουσα.
Ολόγυρα στέκανε όσοι εμπνέονταν από τον τρόμο, κραυγάζοντας: Φτάνει Το Νέο, το Ολοκαίνουργιο, χαιρετήστε το Νέο, γίνεται και εσείς νέοι σαν και εμάς! Κι αυτοί που ακούγανε, τίποτα άλλο δεν ακούγανε από τις κραυγές τους.
Μα αυτοί που βλέπανε, βλέπανε αυτά που δεν φωνάζονταν.
Έτσι το Παλιό έκανε την εμφάνισή του σε Νέο μασκαρεμένο,
Και έφερε αλυσοδεμένο μαζί του το Νέο να το παρουσιάσει σαν Παλιό. Το νέο βάδιζε αλυσοδεμένο και ντυμένο με κουρέλια.
Αποκαλύπτονταν τα θεσπέσια μέλη του.
Κι η πομπή συνέχιζε να προχωράει μες τη νύχτα, μα αυτό που πήρανε για χάραμα ήταν το φως απ’ τις φωτιές στον ουρανό. Και η κραυγή: Φτάνει Το Νέο, το Ολοκαίνουργιο, χαιρετήστε το Νέο, γίνεται και εσείς νέοι σαν και εμάς!
Πιο εύκολα θα ακουγότανε, αν όλα δεν είχανε πνιγεί μες τις ομοβροντίες των όπλων.
Μπέρτολτ Μπρεχτ, 1938

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΕΗΤΟΥΣ
Τετάρτη 29/11/2017) ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του πέτυχαν το «τρία στα τρία»!
Συγκεκριμένα:
Έδειραν (με ΜΑΤ, γκλομπς και χημικά)
α) φοιτητές στο υπουργείο Παιδείας,
β) εργάτες στα Γιάννενα,
γ) αλληλέγγυους στα Ειρηνοδικεία.
Χτυπάνε την απεργία με τροπολογία που φέρνουνε σαν λαγοί… αποσύρουνε σαν κότες… για να την ξαναφέρουμε σαν φίδια.
Μια φορά κι έναν καιρό ένα δροσερό «αντισυστημικό αριστερό» παλληκαρι… κάλεσε μια στρυφνή «συστημική» κυρία να της προσφέρει την πρωθυπουργία παρακαλώ. Η κυρία τον αποπήρε άγρια … «Δεν ήμαστε σαν τα μούτρα σας» Χαμός έγινε τοτε.
Ευχαριστούμε Αλέκα!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 10:30 π.μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ. Στις 18 Οκτωβρίου του ‘44 από ένα μπαλκόνι της πλατείας Συντάγματος ο Γ. Παπανδρέου είπε «και στη Λαοκρατία πιστεύουμε». 1,5 μήνα μετά, τον Δεκέμβρη του ‘44 κάλεσε 90.000 Βρετανούς στρατιώτες για να την επιβάλλουν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή