«Λέσχης Ανάγνωσης» στον Δήμο Ασπρόπυργου

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς ενημερώνει τους πολίτες ότι, την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στον 3ο όροφο του Πνευματικού, (Αλέκου Παναγούλη 13), θα πραγματοποιηθεί, η επόμενη συνάντηση της «Λέσχης Ανάγνωσης».

Τα μέλη της Λέσχης θα έχουν την τιμή να γνωρίσουν τον πολυγραφότατο Συγγραφέα κ. Χρήστο Σιάφκο, ο οποίος γεννήθηκε το 1953, στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Παλέρμο στη Σικελία της Ιταλίας. Έχει εργαστεί αρχικά ως ρεπόρτερ και στη συνέχεια ως υπεύθυνος τμημάτων και αρχισυντάκτης σε εφημερίδες και περιοδικά, σχεδόν πάντα στο χώρο του πολιτιστικού ρεπορτάζ. Συνεργάζεται πλέον με το “Επτά” της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας”. Στη λογοτεχνία εμφανίστηκε το 1999 με το μυθιστόρημα “Ένας χωρισμός” (Αστάρτη). Έχει μεταφράσει μυθιστορήματα, δοκίμια και ποίηση από τα ιταλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπέυθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ασημίνα Φούφα – Κορώνη

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Πήγαινε στην κορυφή