Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Δήμος Αγίας Βαρβάρας
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Ξεκίνησε η λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
To Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας: Κεντρική Δομή και Παράρτημα Ρομά λειτουργεί ως συμπληρωματική δομή των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, διευρύνοντας το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα προς τους δημότες – ωφελούμενους. Στοχεύει στη διάχυση της υπηρεσίας αναφορικά με υπηρεσίες και παροχές κοινωνικού χαρακτήρα προς όλους τους πολίτες. Εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες.
Στο Κέντρο Κοινότητας γίνεται υποδοχή και καταγραφή των ωφελούμενων με στόχο τη διάγνωση των
αναγκών τους και την προώθησή τους σε Υπηρεσίες, Δομές και Προγράμματα που υφίστανται την τρέχουσα χρονική στιγμή και έχουν ως αντικείμενο την κοινωνική υποστήριξη, ενδυνάμωση και ένταξή τους. Το Κέντρο Κοινότητας αποτελείται από την Κεντρική Δομή και το Παράρτημα Ρομά το οποίο παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης προς τους Ρομά κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας.

Στελεχώνεται από Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγο, Παιδαγωγό, Επισκέπτη Υγείας, Σύμβουλο για θέματα Απασχόλησης, Διαμεσολαβητή.

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας: Κεντρική Δομή και Παράρτημα Ρομά» στεγάζεται στο Δημαρχείο, Αριστομένους 8.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132019302-3
Ωράριο λειτουργίας: 9:00 – 17:00
E-mail: kentrokoinotitas@agiavarvara.gr

Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγίας Βαρβάρας: Κεντρική Δομή και Παράρτημα Ρομά» εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014 -2020, του Άξονα Προτεραιότητας 09 και συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή