Αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του κλειστού γυμναστηρίου «Γ. Μελισσηνός»

Δήμος Καισαριανής
Αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του κλειστού γυμναστηρίου «Γ. Μελισσηνός»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του ηλεκτροφωτισμού στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός». Οι εργασίες αφορούσαν την τοποθέτηση 18 καινούριων φωτιστικών Led και την επισκευή 6 παλαιών.

Η παρέμβαση αυτή αναβαθμίζει την ποιότητα του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες του αγωνιστικού χώρου σε χρωματική απόδοση σύμφωνα με την τεχνική μελέτη. Ταυτόχρονα, με την αλλαγή των φωτιστικών από νέα σώματα LED μειώνεται σημαντικά η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, εξοικονομώντας ενέργειας σε ποσοστό που φθάνει το 54,10%.

Με αυτήν την παρέμβαση ολοκληρώνεται σειρά εργασιών που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο χώρο στο κλειστό γήπεδο και περιελάμβαναν εργασίες στεγανοποίησης του κλειστού γυμναστηρίου «Γ. Μελισσηνός» με αντικατάσταση εξ’ ολοκλήρου του υλικού στεγάνωσης της οροφής του, επισκευή του κλιματισμού και αντικατάσταση των ηλιακών που είχαν μείνει εκτός λειτουργίας για χρόνια και επισκευή και συντήρηση του παρκέ.

Οι παρεμβάσεις αυτές δίνουν τέλος σε χρόνια προβλήματα για το κλειστό γυμναστήριο, λόγω της έλλειψης εργασιών συντήρησης που είχαν να γίνουν για χρόνια στις εγκαταστάσεις του και αποκαθιστούν την ασφάλεια των αθλητικών χώρων.

Συνεχίζουμε την υλοποίηση των απαραίτητων παρεμβάσεων στους αθλητικούς χώρους της πόλης μας, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να μπορούν οι Καισαριανιώτες να αθλούνται σε σύγχρονους, ασφαλείς, δημόσιους αθλητικούς χώρους ανοιχτούς για όλο τον λαό.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή