Δήλωση Δημάρχου Ασπρόπυργου για την επίθεση σε Μετανάστες

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε, κ. Νικόλαος Μελετίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δημοτική Αρχή, Δημοτικό Συμβούλιο και ο Λαός του Ασπρόπυργου, καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε πράξη ρατσιστικής βίας, σε βάρος μεταναστών, που ζουν και εργάζονται στον τόπο μας. Ταυτόχρονα, για μια ακόμη φορά, υπογραμμίζουμε τις αγωνιώδεις εκκλήσεις της Δημοτικής Αρχής, προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, να συγκαλέσουν σύσκεψη, για να ενημερωθούν λεπτομερώς, για τα συμβαίνοντα στην περιοχή, προκειμένου να προβούν στη λήψη των κατάλληλων μέτρων, που θα εμποδίσουν την επανάληψη παρόμοιων επεισοδίων.

Διότι, συμβαίνουν πολλά, περίεργα και προβοκατόρικα πράγματα, στον τόπο μας, εδώ και μερικούς μήνες. Το πιο περίεργο απ’ όλα, όμως, είναι η αδιαφορία, από θεματοφύλακες και φύλακες, στις συνεχείς, δημόσιες εκκλήσεις που απευθύνουμε, να ασχοληθούν σοβαρά, με τα συμβαίνοντα, στον πιο σημαντικό κόμβο Ενέργειας, Βιομηχανίας και Διαμετακομιστικού Εμπορίου της Ελλάδας.

Η ευθύνη, για τα θλιβερά και επικίνδυνα συμβάντα, μέχρι το πρόσφατο, αλλά και για ό,τι απευχόμαστε να συμβούν στο μέλλον, τους βαραίνει αποκλειστικά και στο ακέραιο! Ας έχουν υπόψη τους ότι, η υπομονή, του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας, εξαντλείται. Εύχομαι και ελπίζω, το τελευταίο περιστατικό, να τους αφυπνίσει. Η ανοχή, τέτοιων φαινομένων και η ατιμωρησία, όσων προκαλούν, συντηρούν και διογκώνουν, νοσηρές καταστάσεις, πρέπει να λάβουν τέλος, πάραυτα».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή