Δυνατά το Fight Club Galatsi

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δυνατά το Fight Club Galatsi

Το Fight Club Galatsi μετράει ήδη 15 χρόνια στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων χάρη στην εμπιστοσύνη που του έχετε εσείς δείξει. Η σεζόν που πέρασε ήταν γεμάτη εντυπωσιακές διοργανώσεις και δυνατά παιχνίδια με τους αθλητές του Fight Club Galatsi να πηγαίνουν ένα βήμα μπροστά έτοιμοι για άλλη μία πρόκληση.

Μια από τις δυνατές στιγμές του καλοκαιριού που μας πέρασε ήταν τα «ΜΥΡΜΙΔΟΝΙΑ 2014». Μια διοργάνωση του Θανάση Γκιτέρσου σε συνεργασία με το Fight Club Galatsi, στην οποία έλαβαν μέρος κορυφαία ονόματα από το χώρο του ελληνικού kick boxing και πρόκειται να γίνει θεσμός στα μαχητικά δρώμενα. Με πέντε συμμετοχές του Fight Club Galatsi στα main events με τους Κελέκη Νίκο, Γκίκα Νίκο, Φεζουλάι Γιάννη, Κερπάτσι Σωκράτη και Ντράγκνεφ Θανάση και στα δύο στα pre games με τους Κούστα Χριστίνα και Οικονομόπουλο Χρήστο, τα «Μυρμιδόνια 2014» προσέφεραν θέαμα αντάξιο των προσδοκιών και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το χειμώνα του 2014.
Θεαματική ήταν και η συμμετοχή αθλητών του Fight Club Galatsi και στο «NO LIMITS 24», με συμμετοχές της Theofanous Elite Team να φέρνουν νίκη. Ο Νίκος Κελέκης με νοκ-άουτ ενάντια στον Ισμαΐλ Ελ Μπρουζίνι του Βυζαντινού Γ.Σ. του Χρήστου Γάτση και ο Σωκράτης Κερπάτσι, οποίος πήρε το thai ματς με αντίπαλο τον Δημήτρη Τάνκα του Παύλου Καπώνη.
Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (21-28.9.2014) πέντε αθλητές της Theofanous Elite Team θα πραγματοποιήσουν ταξίδι προετοιμασίας στην Μπρέντα της Ολλανδίας στην σχολή Golden Glory του Cor Hemmers ενόψει των σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Team Golden Glory που έχουν από το φθινόπωρο και μετά. Πρόκειται για τους Νίκο Κελέκη, Νίκο Γκίκα, Γιάννη Φεζουλάι, Σωκράτη Κερπάτσι και Γιάννη Μιχαλόπουλο.
Τέλος το Fight Club Galatsi με επίλεκτη ελληνική ομάδα και τον Γιάννη Θεοφάνους θα ετοιμάσει βαλίτσες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της  WKA, Unified World Championships, που θα πραγματοποιηθεί στη Τοσκάνη της Ιταλίας στις 28 Οκτωβρίου 2014 με σκοπό να αποκομίσουν τέτοιες εμπειρίες που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν την νίκη σε κάθε αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή