Επέκταση για το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής – Νέα περίοδος 28/8 με 8/9

 

“Ακόμα μια περίοδο για το φετινό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά ετοιμάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τους μικρούς Ηρακλειώτες. Μετά από την επιτυχία, από πλευράς συμμετοχών αλλά και διοργάνωσης, που γνώρισαν τα γκρουπ Ιουνίου και Ιουλίου και έπειτα από αίτημα πολλών γονέων, ο Δήμος, μέσα από την δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, θα οργανώσει τη νέα περίοδο από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα, δηλαδή, στη λήξη των θερινών διακοπών των περισσότερων οικογενειών και λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία για τη νέα χρονιά.
Όπως και στις αρχές του καλοκαιριού και η νέα περίοδος θα είναι γεμάτη από δημιουργική απασχόληση, άθληση, θεατρικό, διαδραστικό παιχνίδι και άλλες εκπλήξεις για τα παιδιά.
Οι εγγραφές για την έξτρα, τέταρτη φετινή περίοδο έχουν ήδη ξεκινήσει στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ (δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, 1ος όροφος) και θα διαρκέσουν έως τις 25 Αυγούστου (σημείωση: 14 έως και 16 Αυγούστου τα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ θα είναι κλειστά). Όπως πάντα, ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2102756740”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή