ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ: Πρόγραμμα υποτροφιών για το σχολικό έτος 2017 – 2018

1) Δωρεάν συμμετοχή μαθητών όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου στα προγράμματα εξάσκησης των βασικών μαθημάτων του φροντιστηρίου μας, καθώς και συμμετοχή στα προγράμματα ανοιχτών μαθημάτων που θα διεξάγονται σε όλη τη διάρκεια του έτους.
Αριθμός υποτροφιών 15.

2) 4 υποτροφίες για μαθητές που θα φοιτήσουν στην
Γ Γυμνασίου, 4 υποτροφίες για μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α Λυκείου και 4 υποτροφίες για μαθητές που θα φοιτήσουν στη Β Λυκείου. Η μία από τις τέσσερις υποτροφίες θα είναι πλήρης ( 100% ) και οι υπόλοιπες με έκπτωση 50% επί των διδάκτρων του φροντιστηρίου.

Οι υποτροφίες αναφέρονται στη σχολική χρονιά 2017 -2018 και το κριτήριο επιλογής θα είναι η υψηλότερη βαθμολογία σε γραπτές εξετάσεις που θα διεξαχθούν Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στο χώρο των φροντιστηρίων μας Λεωφ. Βεΐκου 33 στο Γαλάτσι.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για τα εξεταζόμενα μαθήματα επικοινωνήστε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου στο τηλέφωνο 213-0881217 ή στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος στο inbox  Diakrotima (Galátsi Veikou) και θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Πήγαινε στην κορυφή